<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 10:57:

咪講咁多, 去片~
[url]htt...
cech9吾9就有泥d低吸錯吾
第生球有矛愈喂?
矛平排曼鏡體吾倒..
[center]屌你今日唔買蕭敬騰丫,
輸波出局唔L gur 丫 !!
[/center]

[ Last edited by Duffy on 2008-6-16 at 12:08 PM ]
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 12:02 PM:
[center]屌你今日唔買蕭敬騰,
輸波出局唔L gur 丫 !!!!!!!
[/center]
算啦```系甘架啦```捷克输系自己身上```没野好讲```
冷静D```
支持下其他队咯```

評分次數

Originally posted by supreme12 at 16-6-2008 12:06:

算啦```系甘架啦```捷克输系自己身上```没野好讲```
冷静D```
支持下其他队咯```
My blood is divided into two,
75% Czech and 25% Russia....

Only 25% left....
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 12:07 PM:

My blood is divided into two,
75% Czech and 25% Russia....

Only 25% left....
我都几支持俄罗斯```
甘米支持俄罗斯咯```
反正捷克同俄罗斯国旗颜色一样

評分次數

Originally posted by supreme12 at 16-6-2008 12:58:

我都几支持俄罗斯```
甘米支持俄罗斯咯```
反正捷克同俄罗斯国旗颜色一样
你咪畀我知你買瑞典 ar Kobe 仔....
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 01:02 PM:

你咪畀我知你買瑞典 ar Kobe 仔....
哗```duffy 兄```支持同买波唔同架
我支持中国```没理由走去买中国赢挂`~?
不过都未知买咩```迟D先决定

睇翻土耳其入波```原来输系狮子身上```
第2球```哎```我古D门将都唔走去接啦```今界个波甘飘```滑唔滑就唔知```
最后狮子想接```点只甩手```哎
第3球```事实靓波```

評分次數

Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 11:40 AM:
cech9吾9就有泥d低吸錯吾
第生球有矛愈喂?
矛平排曼鏡體吾倒..
cech唔係出左名先犯錯架咩?
"應該"冇, 只係nihat入得好快, 而czech後衛move前左, 所以有少少似offside

第3球射得好靚, 我射多100球都射唔倒

睇新聞話會落雨, 所以買左細

評分次數

Originally posted by Duffy at 2008-6-16 13:02:

你咪畀我知你买瑞典 ar Kobe 仔....
俄罗b上场T玩yo吾猪伤左ban几个la...
so禾猪厨睡点

拿神,喂希冇神,a安达神....
Originally posted by 艾力克 at 16-6-2008 13:26:

cech唔係出左名先犯錯架咩? :giveup...
After head injuries versus Reading F.C......
Before that match, he hadn't any errors.....

Stephen Hunt kills a world-class keeper...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。