<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 07:03 PM:
禽日討以奇同截黑焗住銅兌工系耗義開大...
典介庭日賀欄兌意大吏既大有倆陪貢底反既?
賀欄兌意大吏```唔系对罗马尼亚咩
法国对意大利啊嘛```

評分次數

Originally posted by 艾力克 at 16-6-2008 18:40:

你出口術
又話klose唔掂, 又話唔會再用艾力克, 而家仲用埋klose做captain
11個你跟左7個啦
瑞典個stoor好抵用
邊有~唔同時間唔同的想法嘛~
Klose 係唔掂, 不過王子有傷, 高美斯又話會 sub., 唔用 Klose 可以用邊個 ??
用 Klose 做 captain 我都好後悔, deadline 前我係用 Pepe 的~ 用 Pepe 原因 EQ 知~
至於係波歷克, 請看本帖下新聞, 我係睇完 Loew 返話先敢用架咋~~

根本就冇諗過跟你~~ 呢 round 可用既人唔多~~有一樣的人點避 ??

我 subs 既人都唔同你啦~~

我有 Peter Hansson, 角球次次上前頂~
瑞典一大殺著~~

評分次數

Originally posted by kakeidevil at 16-6-2008 19:03:
禽日討以奇同截黑焗住銅兌工系耗義開大...
典介庭日賀欄兌意大吏既大有倆陪貢底反既?
庭日     !!?

[ Last edited by Duffy on 2008-6-16 at 07:17 PM ]

評分次數

唔該我想買

荷蘭對意大利 波膽 3:0
雲尼斯特萊     首球

一千萬 唔該!

[ Last edited by Duffy on 2008-6-16 at 07:23 PM ]

評分次數

Originally posted by eqhigh at 16-6-2008 19:12:

天日邊柚賀欄兌二大吏禍
德賀欄兌籮碼尼牙桐埋二大吏兌髮角詐

[ Last edited by eqhigh on 2008-6-16 at 07:14 PM ]
Originally posted by supreme12 at 16-6-2008 19:12:

賀欄兌意大吏```唔系对罗马尼亚咩
法国对意大利啊嘛```
見人講完你先改~~~
塊塊首打挫治j....尼頒友濟屎吾史一個義個啫住嘥鴉
Originally posted by eqhigh at 2008-6-16 05:01 PM:

ephigh得ep咋喎
ep high 者, eq 必不 low 也~
Originally posted by Duffy at 2008-6-16 19:22:
唔該我想買...
卜尼個佳蛙....貢刀有昏家
郎阻啲喎~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 07:31 PM:
塊塊首打挫治j....尼頒友濟屎吾史一個義個啫住嘥鴉
打錯字 定係 屙屎屙到變左懵 L 呀~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 07:34 PM:

卜尼個佳蛙....貢刀有昏家
郎阻啲喎~
丟尼個鹵味....刀五奚鵝家既
綸鵝 L 氏~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。