<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 04:28 PM:

我知呀

你知唔知duffy同ed係同一個人黎架?
我驚你都精神分裂
系咩???
你唔讲我真系唔知```
仲有边个系分身???
哩個盜呼家原昏袖酒阻許柯史
Originally posted by supreme12 at 2008-6-16 04:35 PM:

系咩???
你唔讲我真系唔知```
仲有边个系分身???
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=195702
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 04:17 PM:

俾你個名呃左

kobe多左一分
我個頭像專擺靚女咖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 03:33 PM:

果D EQ脾莉个FD...佢金日m妒...
Originally posted by ephigh at 2008-6-16 03:22 PM:

[img]http://www.26fun.com/bbs/...
ephigh得ep咋喎
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 16:28:

我知呀

你知唔知duffy同ed係同一個人黎架?
我驚你都精神分裂
辮個話尼廳盜呼銅醫啲繫銅1個仁???
尼造咩督爆仁鴉
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 05:02 PM:
辮個話尼廳盜呼銅醫啲繫銅1個仁???
尼造咩督爆仁鴉
你以前話我知架喎
乜唔係咩
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 05:32 PM:

你以前話我知架喎
乜唔係咩
互相推舍责任```
今晚D波好似好多陷阱```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-16 05:33 PM:
互相推舍责任```
今晚D波好似好多陷阱```
連阿根廷都俾我搞和左, 仲邊敢買

不過我內心深處係支持德國嬴  
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 05:35 PM:

連阿根廷都俾我搞和左, 仲邊敢買

不過我內心深處係支持德國嬴  
阿根廷1-1
因为秘鲁,同乌拉圭2场都系1-1```
巴西又比人做瓜埋```强队覆没```

我林住德国大X 克罗地亚OVER1.5```入唔入到2波```2队加埋```讲战意波兰就有晒```
要克罗地亚OVER0.5好定要OVER1.5好呢

唔知德国会唔会留力

[ Last edited by supreme12 on 2008-6-16 at 05:47 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。