<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-16 10:07 PM:
收到料今晚捧克羅地亞下盤~
自己會跟番多少~
唔早讲```我训左先讲```
罚你写咸文一篇```

評分次數

Originally posted by supreme12 at 17-6-2008 04:33:

1-0 ```原本林住买细波```最后度下买大波```点Q知```
咁就玩死德國 fans 同對德國有信心, 買佢 [-1] 既人.....
Originally posted by Duffy at 2008-6-17 05:00 AM:

咁就玩死德國 fans 同對德國有信心, 買佢 [-1] 既人.....
掺```德国波好累人

評分次數

Originally posted by supreme12 at 17-6-2008 05:40:

掺```德国波好累人
It should be Loew 好累人~

He is one of the worst coaches that I've ever seen...
Please refer to the post at [Sports Section] about his faults....
Originally posted by 勇勇 at 7-6-2008 11:33:
我知道卡key
點解好憎洋蔥餵

因為佢唔低得洋蔥餵唱歌好聽
因為佢唔低得洋蔥餵個樣好Q
因為佢唔低得洋蔥餵搵大把錢
因為佢唔低得洋蔥餵一舉成名

評分次數

Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 04:42:

唔早讲```我训左先讲```
罚你写咸文一篇```
料梗系愈夜愈准咖喇....
成功嬴马会

睇下今晚仲有冇大户料先~
Originally posted by Duffy at 2008-6-17 05:00:

3:0有6.5賠果時我訓身買左10蚊雞咖
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-16 23:47:
duffy...
你仲有幾多個acc, 好快d現晒形
查實我都有個分身...
只係入過求財1次

不過唔知我ip....冇得睇添
Originally posted by kakeidevil at 17-6-2008 09:23:

3:0有6.5賠果時我訓身買左10蚊雞咖
Previously all big, now all small....
Tonight I believe all small either....
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-16 22:48:
[...
咁辛苦...加1大隻手指公比你喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。