<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-17 09:24 AM:

查實我都有個分身...
只係入過求財1次

不過唔知我ip....冇得睇添
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=46#pid2690741

評分次數

Originally posted by kakeidevil at 2008-6-17 09:21 AM:

料梗系愈夜愈准咖喇....
成功嬴马会

睇下今晚仲有冇大户料先~
希望你早D啦```等你D坚料架```甘你篇咸文点计

今晚有咩心水???重插左罗马尼亚未```

[ Last edited by supreme12 on 2008-6-17 at 11:54 AM ]
Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 11:51 AM:

希望你早D啦```等你D坚料架```甘你篇咸文点计

今晚有咩心水???重插左罗马尼亚未```

[ Last edited by supreme12 on 2008-6-17 at 11:54 AM ]
kobe ~ 呢度罗马尼開始回緊飛,刀係遲d決定好

你米Q叫卡 key寫咸文添,佢一系唔寫,一寫唔攞我黎做主角就細係假.

評分次數

我老婆係球財區黎過一次乍,有冇人知佢去左邊...............

唔通真係同卡key走左佬
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 01:24 PM:
我老婆係球財區黎過一次乍,有冇人知佢去左邊...............

唔通真係同卡key走左佬
嘩, 嗲嗲, 乜你响公司都上嚟? 唔驚俾老細見到, 冇記錯你應該响公營機構辦事?
你老婆可能同勇勇or mhkk 走左佬都唔奇................佢2位大哥好耐都冇蒲頭啦

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 01:20 PM:

你米Q叫卡 key寫咸文添,佢一系唔寫,一寫唔攞我黎做主角就細係假.
我呢度都回紧飞啊```
荷兰2.95
和3.75
罗马尼亚2.1
Originally posted by belibala at 2008-6-17 01:41 PM:
嘩, 嗲嗲, 乜你响公司都上嚟? 唔驚俾老細見到, 冇記錯你應該响公營機構辦事?
你老婆可能同勇勇or mhkk 走左佬都唔奇................佢2位大哥好耐都冇蒲頭啦
好耐冇同beli sir傾計la
你真係心水清!!咁刀記得,所以有時方親襯老細lunchtime or用自己notebook偷偷上黎囉
mhkk我就唔清楚;
勇勇就暫時選擇左自己禁言一段日子(係娛樂區留意佢出d帖就会發覺),
可能佢呢排多野做或心情唔好者,
我相信過多排勇勇一定蒲頭既,到時等我氹下佢啦

評分次數

Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 01:50 PM:

我呢度都回紧飞啊```
荷兰2.95
和3.75
罗马尼亚2.1
所以刀係夜d買,容乜易好似同尋晚一樣架!
或者等k佬d料
再恭喜多次高比衝破千分大關先,
我覆左你係水版個帖架啦~恭喜~恭喜
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 13:20:

我邊會咁衰寫你.....

一個呀...
梗係寫哂你地班友仔大亂鬥la~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 13:50:

我呢度都回紧飞啊```
荷兰2.95
和3.75
罗马尼亚2.1
我地同你差唔多

荷兰2.90
和3.45
罗马尼亚2.1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。