<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 20-6-2008 12:52:

coz i dun like heavy metal,...
You canton-pop singer~~~ Don't always sing "K-Song" only~~~
Try to learn and receive more new things~~~

I don't know what are you talking about -.-""""""
Don't understand.........
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-20 12:31 PM:

如果佢唔支持克羅地亞, o個d就真係...
力克超人```呢篇野系边度挖翻来架```?
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-20 02:07 PM:

You canton-pop si...
so u sing classical / opera
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-20 12:54:

用左兩舊買碟, 輸左兩舊, 冇晒喇
100蚊6隻
Originally posted by supreme12 at 2008-6-20 13:04:

你D料原来甘样收翻来架``
你估下...
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-20 13:07:

佢兩隊都唔識, 估左和波
力克嫂估和波波...
咁要學uncle beli咁買哂兩邊
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-20 02:26 PM:

力克嫂估和波波...
咁要學uncle beli咁買哂兩邊
買哂兩邊都有so 吖
Originally posted by supreme12 at 2008-6-20 02:14 PM:
力克超人```呢篇野系边度挖翻来架```?
kakei咪話左危險囉
http://hk.myblog.yahoo.com/ooappleoosm
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-20 02:07 PM:
You canton-pop si...
以前就係聽canton歌only, 但近幾年已經冇乜興趣
一來新歌唔好聽/耐聽, 二來歌手唱得唔好聽
就算鍾意唱歌, 同人唱k都好少拎mic唱
最開心係有次o係k房唱phantom of the opera, 好很正 (雖然唔係幾岩feel)
依家多數都係聽jp同foreign o既 pop rock
但metal我係唔會接受o既
補充一句, 我又唔覺得蕭首歌係metal喎, 可能要唱過至知

策略就係...
o係正選到放d出唔倒o既球員, e.g.第3名o既waiwai有vastic, huggel, golanski
我後知後覺, 唯有博下russia唔出adamov同ivanov
reason: 正選冇出場o既話, 就會o係subs度揀最高分o個個黎replace
所以尋晚將villa+silva, 變做(adamov+olic+nihat)&(ivanov+schweinsteiger+simao), 好大機會schweinsteiger(28pts)會取代出唔倒場o既ivanov
Originally posted by supreme12 at 2008-6-20 13:50:

我自摸 大波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。