<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 屎力黑 at 21-6-2008 11:10:

引用1個人講野....
引用... 打字.....

Originally posted by 艾力克 at 21-6-2008 11:32:

你真係唱倒o個幾個pitch? 真音黎架喎
你唱到就真係前途無可限量喇
我自問冇依個本事

o係個league度見唔倒你個名o既, 去左邊?
你客氣遮~~你唱歌咁勁點會唔得呀~~~
我呢兩年掛住掂 曹格, 蕭敬騰 呢 d 歌少練已經退步咗囉~~
我 F.4 高峰期係連 Minnie Riperton 既 <Lovin' You> 都得架~~~

噚晚一晚冇睇波冇夜瞓頭先試唱勉勉強強唱倒啦~~

請問八強踢完未
YFF confirm 左排名未
歐洲國家盃完左未
Originally posted by 艾力克 at 21-6-2008 11:35:
荷蘭 對 俄羅斯 單字一個單 510 分
有冇人片
有 ﹗﹗﹗

我驚你 "潛水怕屈機" 咋喎。

[ Last edited by Duffy on 2008-6-21 at 02:15 PM ]
Originally posted by Duffy at 2008-6-21 13:52:

你客...
上呢度睇喇~~
http://www.myeuro08.com.hk/teams/data_group.html

Originally posted by Duffy at 2008-6-21 01:52 PM:
你客...
我從來都唔覺得自己勁, 只係唱得唔難聽
勁過我o既人大把, 你就係其中一個

我都知台灣d歌好聽過香港好多, 你有冇邊d歌手&歌介紹下

踢左兩場8強賽咋喎, 但暫時排名就confirm左喇
overall 245, 仲差70分先做倒top5

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-21 at 02:16 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2008 14:12:

上呢度睇喇~~
http://www.myeuro08.com.hk/teams/data_group.html
Thank you darling~~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-21 12:13 PM:

我對R周star有興趣多d
你尋日鬧走左人, 都唔知佢仲夠唔夠膽入黎
不過見你咁激氣又好好笑

態度咁差, kakei都唔ban佢真好人
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-21 02:23 PM:

不過見你咁激氣又好好笑

距究竟系边个```???真系唔知```
边个分身 `?
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-21 14:23:

不過見你咁激氣又好好笑

中意ban正身多d
Originally posted by supreme12 at 2008-6-21 14:39:

距究竟系边个```???真系唔知```
边个分身 `?
睇IP咪知咯....
邊個好能靚仔個IP係6字頭既咪係咯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。