<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-21 05:51 PM:

J2.....
咩意思??
日本乙組联賽......................
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-21 05:51 PM:

J2.....
咩意思??
除左荷兰大波波之外```有咩其他料爆爆呢?
嗲 嗲 ```今晚有咩心水`???
Originally posted by supreme12 at 2008-6-21 06:39 PM:
嗲 嗲 ```今晚有咩心水`???
我買左条2串1
俄羅斯+1 串 聖保羅主

因荷蘭豆今晚太聚飛,你睇呢幾晚就知,
得1.55太危搏對家大師希sir好過,

而聖保羅主場夠穩,對面作客太弱la

kobe 請參考下啦
我认同你讲野```我3X 1 ```
聖保羅X荷兰大X高士路```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-21 02:23 PM:

你尋日鬧走左人, 都唔知佢仲夠唔夠膽入黎
不過見你咁激氣又好好笑

態度咁差, kakei都唔ban佢真好人
俾你咁玩,真係唔知好嬲定好笑

咁你仲唔拿拿臨請R生入黎吹兩咀
Originally posted by supreme12 at 2008-6-21 06:50 PM:
我认同你讲野```我3X 1 ```
聖保羅X荷兰大X高士路```
真係差唔多喎
最好荷兰開個2-2最好la,又有加時睇
高士路就要小心d,呢隊波有時好飄忽,應該小勝既~
咁就大家一齊嬴錢錢
(預埋kakei、Davids、力克R、杜兄啦)
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-21 07:06 PM:

真係差唔多喎
最好荷兰...
高士路靠主场稳食```
杜兄??? 系DAVIDS 个分身
D兄系 超人分身
荷兰同俄罗斯3-3 ```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-21 07:21 PM:

高士路靠主场稳食```
杜兄??? 系DAVIDS 个分身
D兄系 超人分身
荷兰同俄罗斯3-3 ```
杜兄 = DAVIDS Really??

D兄 = 超人 ? 呢個唔明喎

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-21 at 07:35 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-21 03:53 PM:

深水埗豪乳人妻Joyce提供:

甲府風林[0/+0.5]+ 32AA未發育細波波...
又......又..............又中

kakei 神啊          好過墓碑強
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。