<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 17:20:

係咼!sorry!~唔記得添
我今晚幾buy德国串利加主2x1
請諗諗!!
又利加....
你好L like利加大學喎~
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 03:53 PM:

如果我話土耳其你會唔會買??;...

認同!
所以我琴日買左主勝外,再補多$20胆3-0$20和主
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 05:22 PM:

又利加....
你好L like利加大學喎~
除左情意結
最主要今屆自由盃好多場刀open唔到主win,黎到决菜我唔信邪追多一次!
and對面富明尼輪真係廢到

我想cap我買左d菲上黎,但相机俾条粉腸阿頭揸左用緊
一陣睇下得唔得
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 17:01:

点解甘讲```?
高比丫....買波咪心多
你問人既,德國同土耳其都一定有人答你~~
問題係你自己心水係咩?!!

自己做左功課就信下自己啦~~~~
唔好聽咁多貼士,人貼得你都貼得,咁點解要信人唔信自己呢?係咪先????

唔好理咁多人地噏既野,愈聽愈亂,個心愈煩.....
一於問下自己今晚買咩就去馬啦.....!
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 05:39 PM:

...
咁問下kakeidvil 佬大今晚自己買咩ar??
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 05:39 PM:

...
姣鷹牙 我想射射  .................
Originally posted by akakak777 at 2008-6-25 17:40:

咁問下kakeidvil 佬大今晚自己買咩ar??
土耳其客其他~
琴晚發夢土耳其大炒1:8

德國[-1]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 17:46:

姣鷹牙 我想射射  .................
又想射.....你一日射幾多轉?!
給球財區兩位除褲版主 :

根據今期Face雜誌透露 ~
台灣天王歌手蕭敬騰將於7月尾來港開簽唱會 恭喜 !恭喜 !

ps~ 第一次聽佢首奮不顧身真係唔錯

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-25 at 05:55 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 17:54:
給球財區兩位除褲版主...
你當我仲係妹妹仔去追星呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。