<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 03:31 PM:

[-1]1.74
有没收到咩料啊今日`???
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 03:35 PM:
佢講左好多次德國, 我都係
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 15:32:

有咩意见啊```6点开始啦```
冇乜留意.....
好少玩呢d,唔熟冇心水
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 15:35:

如果我話土耳其你會唔會買??

開德國既做莊都唔會爆~
因為呢個世界始終有人買土耳其,貪高賠率.....

如果土耳其乜事都冇,我就會唸下...
[-1]一定坐和望嬴,問題係土耳其守得幾耐!

德國又重炮又高佬,地面入又得,高空炸又得..
買土耳其既真係驚足90分鐘
今日米心多 煲場德国做胆
分分鐘半場已經領先3-0添
今日好多日本波波賭..........
大阪脚唔多穩!!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 04:54 PM:
今日好多日本波波賭..........
大阪脚唔多穩!!
点解甘讲```?
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 05:01 PM:

点解甘讲```?
kobe係米買左??
個人觀感~1.可靠射手播户龍二缺陣!
              2.今屆不死鳥特色,遇强越有勁!
              3.日職停左個多月,基本上每隊狀况情報一無所知,即空窗期!
                 所以覺得呢2場日職玩唔過,你留意下d賠率變動不大就知,
                 若買条熱既2串1,要日乙仙台維加泰拖德国会好d

最後~希望我心多者

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-25 at 05:14 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 05:08 PM:

kobe係米買左??
個人觀感~1.可...
没J2玩```准备买```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 05:14 PM:

没J2玩```准备买```
係咼!sorry!~唔記得添
我今晚幾buy德国串利加主2x1
請諗諗!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。