<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 01:00 PM:

你隻乸有冇唔比你食?
有冇試過搶左去浸落水到?
距叫我没食甘多咯```
没试过啊```我尽量唔系距面前食咯```

今晚林住简单D 飞脚X 德国```
今日冇馬跑 可以專心賭波波啦

宜家返工先 妟d再同大家講波波啦~

再見阿K 阿比 阿克
各位兄弟```
我呢度德国回飞啊```
Germany 1.40-> 1.45     
Draw  4.5->4.25
Turkey  7.50->7.00
怪唔怪```?
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 01:26 PM:
各位兄弟```
我呢度德国回飞啊```
怪唔怪```?
聚飛 -> 嘩, 好多人買呀, 咁聚飛唔方好啦
不變 -> 嘩, 咁多利好因素都冇變, 唔通土耳其o個邊有人重注
回飛 -> 嘩, 依場唔係應該德國嬴咩, 點解會回飛架, 唔通冇信心

點你先覺得唔怪
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-25 01:30 PM:

聚飛 -> 嘩, 好多人買呀, 咁聚飛...
应该唔变```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 13:21:

距叫我没食甘多咯```
没试过啊```我尽量唔系距面前食咯```

今晚林住简单D 飞脚X 德国```
我要睇高比嫂
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 13:23:
今日冇馬跑 可以專心賭波波啦

宜家返工先 妟d再同大家講波波啦~

再見阿K 阿比 阿克
而家先番工
我12點半已經番到公司啦~~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 13:26:
各位兄弟```
我呢度德国回飞啊```
怪唔怪```?
同莊玩心理...
回飛就唔買?!
不過德國係莊家既好朋友......

死喇....隻乸揀左德國添
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-25 13:30:

聚飛 -> 嘩, 好多人買呀, 咁聚飛...
只有車望土耳其可以進級既人先會買土耳其
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 02:10 PM:
同莊玩心理...
回飛就唔買?!
不過德國係莊家既好朋友......

死喇....隻乸揀左德國添
死喇死喇

iphone好貴喎, 黎緊有冇d好機介紹呀?

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-25 at 02:18 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。