<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 05:55 PM:
上次克罗地亚都系呢个情况```最后``````````
不过土耳其衣家个阵容比上次差好多 ```
唔同
克羅打整體+戰術, 唔失波o既話多數細, 所以o個場最有信心都係細

但德國係打技術, 最有信心係德國嬴
雖然德國唔同日本, 唔係一個要面子o既國家, 但依場嬴唔倒就一定會俾人插死

至於點嬴就要睇球員同教練o既心態
依場大人對細路o既比賽, 你愈遲領先就愈大壓力, 體力消耗亦都愈多, 只會對球隊不利
黎到依個階段, 就好似kobe攞倒西岸冠軍, playoff準決賽嬴唔倒, 都一樣冇用

既然冇反擊點, 停賽復出o既亦都只係防中, 球員心態都係慢慢'猜', 保持控球在腳, 預計亦都會較多犯規
德國隊罰球有ballack, 自由球又有schweinsteiger同klose, 所以土耳其o既犯規只會增加德國對入波o既機會
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-24 08:56 PM:
講下明日波波先 ~
...
尋日: 主主2.1@100
今日: win1.4@930, 讓球1.77@270

全副身家喇
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-24 08:12 PM:
kobe 鍾意抽煙嗎 .........................

食少d啦~
多谢关心```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 09:56 PM:

全副身家喇
你唔系话经过PORTO 之后唔会玩甘大```衣家玩甘大```
超有信心窝```超人```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 06:27 AM:
你唔系话经过PORTO 之后唔会玩甘大```衣家玩甘大```
超有信心窝```超人```
因為冇錢, 所以要錢搵錢
希望唔會愈窮愈見鬼啦

因為我o既分析話俾我聽佢會嬴

你唔知買咩咪試下1:0,2:0囉
土耳其經過咁多場激戰加時, 依場唔會守倒

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-25 at 12:03 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 21:32:

concept 1:
$5買希望 +$0買失望

concept 2:
$5買可樂 = 可樂倒落肚
$5買六合彩 = 可樂倒落地
好野
中左......................................

半個字
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 21:56:

全副身家喇
咁博...
Originally posted by supreme12 at 2008-6-25 06:23:

多谢关心```
你隻乸有冇唔比你食?
有冇試過搶左去浸落水到?
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 09:48 PM:

你個fd...
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?username=%E9%A1%8F%E5%B0%84
kakei又放d老友入黎搗亂la
please help .................................
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-25 01:00 PM:

你隻乸有冇唔比你食?
有冇試過搶左去浸落水到?
原黎你日日刀 ......................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。