<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 05:06 PM:

咪系咯.....马会冇咁好死派钱

你有咩意见??
呢场一系唔买,一系买德国.....
买土耳其既我捐左佢好过
买德国先1.4 ```不如唔买啦```
半场又有危险```
唔知买咩```
你呢`?
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 05:03 PM:
平時冇心水先買大細......
你覺得開大定細?
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 05:19 PM:
买德国先1.4 ```不如唔买啦```
半场又有危险```
唔知买咩```
你呢`?
依場波有一個結果: 德國嬴

德國嬴波有兩個可能:
1. 開讓球低水而唔開讓球主客和, 係因為土耳其o既不利消息會令全部人買(-1), 莊家覺得會開得出(-1), 所以就開讓球蝕少d俾你算

2. 因為德國隊會嬴, 開讓球而唔開讓球主客和, 就可以有走盤o既情況出現
德國全場圍攻+土耳其全場死守係一球上落都唔奇
始終唔係分組賽, 唔駛計得失球, 又要避免球員受傷同停賽, 冇必要同你去到盡
細有1.77都反映左1:0都唔出奇

投注策略...
1. 以大博小 - 重注落德國嬴
2. 以小博大 - 買首球
3. 保守策略 - 德國讓球+小注1:0同2:1

另外, 主主比和主更大機會開出, 原因係愈早領先係排陣上愈容易控制

gotta leave~

評分次數

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 17:20:

德...

首球追波仔
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 17:20:

德...
買左6合彩未??
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 05:24 PM:

首球追波仔
乜唔係輸高波咩

韋恩史迪加
路斯
歷克
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 05:28 PM:
買左6合彩未??
我唔買依d架
太賭博喇
我鍾意靠自己付出換番黎o既收穫多d
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 05:20 PM:

德...
上次克罗地亚都系呢个情况```最后``````````
不过土耳其衣家个阵容比上次差好多 ```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 05:33 PM:

我唔買依d架
太賭博喇
绝对正确```
中左就大野``
买甘多次```最后99%人都输钱```讲运气```
赌波就讲头脑```虽然都讲运气```不过食脑占好大```
赌波练头脑```抽烟身体好```
kobe 鍾意抽煙嗎 .........................

食少d啦~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 17:33:

我唔買依d架
太賭博喇
5蚊雞買希望嘛~~~~
咪當飲管可樂咯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。