<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 01:57 PM:

$200
我都林住200重插半场```掂唔掂```

第2度睇到```
明報專訊】已有不少主將受傷和停賽的土耳其 再添「十字軍」,前鋒尼赫治因拉傷大腿,已肯定無法在今屆歐國盃餘下賽事上陣。明晚4強戰可能只有14名球員供調動的教練泰廉表示,或會要求三號門將杜加辛堅「棄手用足」,擔任中堅或中鋒。歐洲足協強調,除非只餘下8人可用,否則不會容許任何球隊替換球員。

尼赫治預計6周

在8強戰末段拉傷大腿退下火線的尼赫治,經驗傷後預計要休息6周,他已離隊返國養傷。後衛根哥爾小腿有傷已緣盡歐國盃,端基、阿達杜倫、阿克文與正選門將迪米雷則停賽,中場安利只有一半機會明晚復出鬥德國 。泰廉稱不會讓陣中球星選擇位置,又表示﹕「比賽末段杜加辛堅可能會後備入替,串演防線最後一人或中鋒。」

雖然土耳其要求補選球員,但歐洲足協表明﹕「當歐國盃首戰後,任何球隊便皆不能替換球員。我知有些球隊遇上困境,但這是很重要的規例,我們無意更改。只有當賽前已知僅餘8名球員可以上陣,歐洲足協才會召開緊急會議商討。」
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 14:02:

玩唔玩波膽? 3:0, 4:0
細細齋玩讓球同主主算喇~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 14:20:

我都林住200重插半场```掂唔掂```...
連後備龍門既後備都要打前鋒
你果樹半場嬴有幾多?
唔好博咁多啦~~~~
土魷玩死守!半場可能頂得住!
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 02:38 PM:
你果樹半場嬴有幾多?
唔好博咁多啦~~~~
a big "if/may"
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 02:38 PM:

你果樹半場嬴有幾多?
唔好博咁多啦~~~~
全场1.4
半场1.83
主主1.90
```
半场顶得住```???买全场没肉吃```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 14:57:

全场1.4
半场1.83
主主1.90
```
半场顶得住```???买全场没肉吃```
呢場想撐土魷都撻唔落...
馬會1.42
半場1.95

馬會半場冇禁飛wooo
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 04:15 PM:
馬會1.42
半場1.95

馬會半場冇禁飛wooo
同尋日一樣
總覺得細係1.72怪怪地
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 04:15 PM:

馬會1.42
半場1.95

馬會半場冇禁飛wooo
半场都1.95```
好少见```
照计我呢度应该高过你
甘你对呢场野有咩意见```
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 16:19:

同尋日一樣
總覺得細係1.72怪怪地
平時冇心水先買大細......
你覺得開大定細?
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 16:32:

半场都1.95```
好少见```
照计我呢度应该高过你
甘你对呢场野有咩意见```
咪系咯.....马会冇咁好死派钱

你有咩意见??
呢场一系唔买,一系买德国.....
买土耳其既我捐左佢好过
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。