<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-23 21:33:
買左一舊德國主主
原因:
依場波德國應該會o係上半場領先, 然後試陣+收起黃牌球員+操fit後備

嬴多d
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 09:40 PM:

嬴多d
你會唔會同我一齊煲爆佢個主主呀
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-23 22:06:

你會唔會同我一齊煲爆佢個主主呀
德國 - 主主

+多條

整條讓球2x1 $200
德國[-1]1.77 x俄羅斯[+0.5]1.81

俄羅斯冠軍+柏夫里約真高神射
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-23 10:16 PM:
德國 - 主主

+多條

整條讓球2x1 $200
德國[-1]1.77 x俄羅斯[+0.5]1.81

俄羅斯冠軍+柏夫里約真高神射
我都有諗過(-1), 但基於上述原因, 揀左主主
至於(-1), 我覺得買波膽仲實際

好似上似克仔咁, 事後檢討... 應該買土耳其讓球+克仔2:0等o既嬴多球波膽做對沖, 而家蝕左
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-23 22:21:

我都有諗過(-1), 但基於上述原因, ...
今場[-1]係讓球盤......馬會竟然唔開讓球主客和!
可能佢驚d人喪插[-1]
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 09:37 AM:
今場[-1]係讓球盤......馬會竟然唔開讓球主客和!
可能佢驚d人喪插[-1]
係喎, 原來係讓球盤
我買克仔時都係咁諗, 開到1.85都冇讓球主客和, 就好似你咁諗, 點知...
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-24 10:25:

係喎, 原來係讓球盤
我買克仔時都係咁諗, 開到1.85都冇讓球主客和, 就好似你咁諗, 點知...
唔使怕,[-1]好有信心!
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 11:32 AM:

唔使怕,[-1]好有信心!
甘又信心```林住重插几多 `?
Originally posted by supreme12 at 2008-6-24 13:30:

甘又信心```林住重插几多 `?
$200
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-24 01:57 PM:

$200
玩唔玩波膽? 3:0, 4:0
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。