<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
恭喜晒```瑞超赢钱啊你地```
琴晚好正路D赛果```
我走宝啦```
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 05:18:
恭喜晒```瑞超赢钱啊你地```
琴晚好正路D赛果```
我走宝啦```
琴晚一场都冇买
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-4 09:25 AM:

琴晚一场都冇买
买左挪威杯???有没索翻多少???
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 11:10:

挪威杯念住买呢条飞咖...好彩临尾收手,两条都断一场
"华拉伦加半场嬴x费德列斯达半场嬴   2x1
华拉伦加[-1]嬴,和 x费德列斯达[-1]嬴x马模[-1]嬴,和  3x1"

跟手索性乜春都唔买,连瑞超都冇买~
点估到瑞超咁L正路

琴日马仔净系玩左第一场place,仆街马会派3蚊鸡
跟手比人捉走左.....冇得玩
而家户口结余42蚊

今晚冇波赌,听朝先有噜..............................................

[ Last edited by kakeidevil on 2008-7-4 at 11:18 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-4 11:17 AM:

挪威杯念住买呢条飞咖...好彩临...
乜你冇跟我d馬仔咩
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 11:10 AM:

kobe有冇心水?我有牙,轉頭講
如果要玩```我等阵就要玩```MAJOR 有咩心水 `?
真系好正路```琴晚
先講返尋晚買d乜~

最後買左~希爾星主1.53w重插(出左糧発神經)!!因覺得-1開唔出,好彩
              希爾星入球大 x侯斯頓(細)2串1$50,第一次買大細,香左~
              馬仔中左72蚊~

實執~$650,但呢輪Total輸700左近  今晚再加油~
唯一激氣係無買AIK
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 11:56 AM:
如果要玩```我等阵就要玩```MAJOR 有咩心水 `?
真系好正路```琴晚
咩呢架kobe??係米講玩雀?
定麻雀?
唔明喎

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-4 at 12:26 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-4 11:53:

乜你冇跟我d馬仔咩

kobe有冇心水?我有牙,轉頭講
刨左隻晨速咋....
place訓身拾雞都嚇餐死

跑跑下出左街,殺科都冇得跑
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-4 12:04:
先講返尋晚買d乜~

最後買左~希爾星...
尋晚睇睇下AIK都淆L左
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。