<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
kobe又趕住去公廁 ......

是日心水~ FC達拉斯w胆!!

早侖我係網上睇過肯薩斯巫師一d今年既精華,佢地既防守有一場好攪笑
係兩個後衛係掛住傾計,点矢俾對面個FW過埋先瞓醒,跟住輸單刀
睇到呢d片我發誓有水刀米投注落佢度,
當然,賭波一場場計,不過我怕怕~

今日得呢場心水乍,博下主,刀有2.05倍
請諗諗
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-4 12:49 PM:

周杰嗲
蕭邦 K
甘KAKEI 有咩心水???玩唔玩???
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 12:51:

稳翻个L头咯```
唔見左咁大獲
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-4 13:05:
kobe又趕住去公廁 .........
巫師半場和
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 13:42:
甘KAKEI 有咩心水???玩唔玩???
暫時New England big ball  1:[email protected]
唸住玩走地......
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-4 02:15 PM:

巫師半場

放下晝,
一陣同人去打羽毛ball
今晚見~every handsome

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-4 at 02:23 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-4 14:22:

放下晝,
一陣同人去打羽毛ball
今晚見~every handsome

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-4 at 02:23 PM ]
咁L健康
你讓分定受讓先????
祝你地好运```今晚唔玩```
Originally posted by supreme12 at 2008-7-4 14:47:
祝你地好运```今晚唔玩```
又唔反

反啦反啦
唔反唔知时运高ar
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。