<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係: Y) S. f& q# ~/ f" W. K
呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:' z. t+ B; r) u
呢個標題真係出得好,呻吓先~8 ?) V' F, @! q( r0 _* X
...
& Q; z# R( y' G6 W3 T: L( G

: O2 T$ N+ I' L/ T精彩, 精彩
% l6 u- S: a9 |. u0 Q; t4 ~  w9 r: ?2 D& I& L! D4 B' x
大皇你又係低死既
" u9 ]; z, F; x/ ]: W" b4 U有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
* g. ?, w5 p: x  Y/ R/ |2 C6 K( ]/ D9 J8 C4 K1 _2 J8 e9 k7 b
今次重唔捉蟲
/ Q9 g# I; Y$ d& i1 `3 H. S) Q7 w% n. @% S$ D6 @
[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
! }6 h$ X( s& z3 w7 `
3 d2 E9 r6 q% U* K. N  X0 |5 O佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:
' s, C4 F6 w1 v4 q有得入大皇皇宮更係; Y4 `* ~) `1 O; @- b
呢個機會幾多人想都想唔到
) d& n% P" ~" V2 y( V0 P
; }3 X/ P4 P  @* n. b" ?0 L
* \9 h$ J1 p) w- U- b( m
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
% E& H0 |4 G3 b8 C* `  N小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:
2 V- V+ _- d) v3 h  `* `' y精彩, 精彩
) t( l- \- s; ^) Y* V  g$ u) Q' k! ^0 C& W
大皇你又係低死既
* _/ F( @  t8 P% j- h有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
  k+ \4 Q1 Y8 i7 i  N) _6 f+ R5 Z; |; `% _" U5 S/ s3 k! f% p% P3 Z2 q/ E" h
今次重唔捉蟲
- X- G+ B0 S% \7 ?  P- Y9 y) R' F7 h6 ^$ i
% P7 ~2 G1 S7 e- q+ |* I
精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~
8 h0 B" T; n$ g$ q5 ^/ }依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:
. @6 n- c7 ^$ ^(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:, D5 Z( `* }: y
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!( `7 Q. ]) n5 S

" w0 _7 j7 l  q% j; G* {3 e2 ?, r佩服佩服
! l7 ?8 V4 K" Q7 M# L
  B* z0 d1 ~. h- a

0 r1 G2 |/ @* A3 `( R嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:3 E5 G7 m4 @8 U+ z$ T# r) O8 L
- k* O% l0 C/ T0 G! v; O

0 G$ J* \; r' F- M( T; N  U4 l9 m+ |$ B$ B' g$ b
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~# J( ~! `6 Z% r+ C$ H& a, a% `2 u! U
小弟瞓橋底嘛~
. `0 ^9 d% T, C( ?: ^又唔早D同我講( ?# @- c+ U; w( G
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:8 h5 o% L; D$ ]. D, t) F4 |
" [6 ~. `; P$ b- f% g. W
又唔早D同我講1 I7 T' k0 Z) O4 H' _$ a1 Y% T
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
' J% j7 M$ l; V$ ]5 Y! F
; X, {) q$ ^3 D+ Y+ o5 z$ U

$ g# f; E' k3 ~6 k) K我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~
% F4 Q3 g# K4 |  y1 }" l1 q依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~
& F+ x3 s* R3 t不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..
6 B: T* f8 f/ f  g" {+ n  U+ D; n2 i小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比5 I. a- V( y) q7 m; Z
$ R' [, k1 ^) P
>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~
$ i+ Y. Y: d# p( H8 y個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
  O. t* ]* ]0 O& L1 q& r$ \9 e5 k- z  T3 H6 b* ]
>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!
- h0 T3 V, j5 M- D5 e9 Z& x得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。