<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
3 z2 d# I5 o4 Q& R/ b+ _8 _8 J; G$ b- E+ T( j- O
可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:24:
, B- R6 |, r8 q: }>>>小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比
+ J2 z* L# l3 m7 ~% R0 _5 d
6 @4 r/ |# q% ]>>>個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔  Z1 o# J, Z8 J, l5 j+ N" B
4 |  k. v" k) S7 [/ x6 d4 e3 M
>>>得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦
' r  [! W" X+ b7 b* f- f

( T7 m1 h$ k3 ~4 k, w
# s# ?5 c. W( Y: @
3 x+ w1 W! _0 i9 {個竇唔係我咖,係我父母親大人咖,我仲係瞓橋底咋大佬~~~2 ]) x* i. d. _, R5 q
邊似得大佬d 你咁好人,慢都照用喎~
+ x4 O0 q) }" f0 ^1 M" C" S& i) a  I8 ~0 N
個靚妹唔靚咖~ mk靚妹仔一件嚟咋~+ ]& B% h. x+ b  `2 r
5 D$ s& s# e0 b  m, h5 G( c
我諗呢,件靚妹應該係職員B 條女......所以佢兩個後來係一齊走嘅~agree:
Originally posted by kinz at 2008-6-29 19:41:: n+ E- I" B  l0 I+ v
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
: ~: _) U0 _) @
( b! z% J( }& X/ p" U. z" \, r3 _9 s& o+ l! V5 F/ }
呢一點我又認同喎~
3 k; d/ \5 @, E) ~so far 佢嘅服務質素都真係幾好~
Originally posted by 我愛波啲娃 at 2008-6-29 19:42:
+ i- e  c8 Q8 ]% }( S9 x1 R; ^至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
4 H. Z. U3 r( P% ?- }& ^9 E' L8 }: }. p1 w& O* c& ~
可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
0 H/ v/ }' m4 W- d+ A! {
" A; l8 `* v3 e! R0 C: j" T
. G. A% d. y2 |# U係鬼靚女!係一個招牌跌落嚟都責死幾件嗰d 旺角貨仔咋~~~
& D* g0 \, J* [. g# D7 g7 Z, Y) n仲要應該係人地條女喎,邊食得落喎.....6 o+ B0 E) i& M& a
6 Y  i8 f8 m$ I; s) H
我夠無咯~~~~

擇選原創

兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲要跟多個靚妹! % E7 [' Y" [& V; \* W
仲要好sweet sweet咁對我講:hello(係佬)~  + u; r- |" ~4 |  Q4 q3 y
(我操!)9 K, A$ ]5 F; B$ g
我:唔係吓話,呢個女仔又點稱呼呀?4 _) G" I$ K( S: M( H& [; y$ M
淫 :呀.........佢都係我地同鄉(睇個樣好似未夠秤喎,同鄉?),佢負責service咖 (咁即係上嚟出口咖啦! ) 你唔介意呀可?(我.好.鍾.意!)
; `$ A. K, n3 J+ O' F& K2 B跟住賤 同個靚妹踎低左唔見人,個靚妹好似好滿意咁O晒嘴,真係想賜贈雞巴過佢!* l( y2 W- W5 `( j! i

* h5 q2 E% c* `$ ]....<play完>5 S( b  G, {$ M

* F# w8 B! I# K5 `) v, H$ e1 r[ Last edited by playbr2 on 2008-6-29 at 08:44 PM ]

474 x 595 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 06:44 PM:( X& @- c6 [: m5 d; U! {
: \3 ~- d3 `0 B+ O

& S7 [  m) N# |8 f0 u! ]& q7 ]% i精彩, 精彩
' e; w) F- F9 M: {/ h8 z+ N5 J...
7 o. X4 s) O! Y" r3 U1000mb
Originally posted by playbr2 at 2008-6-29 20:21:5 \. ?/ u4 t, l) Y5 K: M$ d" X
兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲...
& s3 S" A" c+ w* V( W6 d, y& D8 L# t8 N1 w5 [  g( ]
死仔又嚟屈我八爪魚?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:10 PM:+ m0 T2 u- G! x
0 T6 I& O( H$ h$ j
精鬼精馬咩 今次真係多得...
6 Y& F' U/ L2 }+ ]9 V3 B% N2 @
( K, \& a/ v& Y: k& L
你個母親大人真係多得你唔少 ' L- B- I( L% B% X  M- S9 x' a; S

' H# p8 k" }6 x& M- z! _* d6 [$ v2 @) U母親大人:「你個衰仔幫我申請埋d 豈有此理寬頻, 真係豈有此理, 等我打過你個衰仔先得!!」
Originally posted by kinz at 2008-6-29 07:41 PM:  ?, Y' R5 x/ M" z" J) h: Z6 t' z
! M' b' [- _% N
' K# v+ `; {' g+ h8 @4舊水
3 I$ e! u7 L7 V6 A
8 [4 p/ f6 q, f, S. \你用幾多 Mb 呀
4 {7 `" q$ D4 n5 X' J( ~
! M# ~" a5 X' E; w100Mb 又唔止, 30Mb 又唔駛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。