<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!; }. l' w6 }/ f' o4 d+ u/ x2 k. w
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
! K# E# N5 ]1 x1 e# E2 }Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
* ^6 j! U: @9 i! Y# Y' {) K佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,* y, Z% d$ B$ ^# R; \
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
( k0 U8 G; V; O$ t$ K7 Z若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,% h$ a( u) l4 u4 N' m
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
4 A2 O9 L" V, `& D若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
6 x# ?# R* s  Einfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
" g9 G" a6 ^( G
你可能覺得D賓妹懶???
8 u; Q7 w# T1 h9 H1 A你可能覺得D賓妹懶???7 I6 `, Q7 B* j* X% a7 o3 O, w* S
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
: U8 k4 @7 X; x$ c2 b7 \你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
3 s  x) w. n. P  S. Y& b你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)  l: q' l5 w  M
infjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
5 E6 ?7 h* x5 [2 l- \
我唔識d賓仔喎 ...
+ c/ ^& J& Q$ X* @5 h我唔識d賓仔喎 ... # Z% Z2 Q  I1 _# w$ j
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
& B$ e/ g/ i6 \

; h6 K# t0 j% h( G8 a* ^& u呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
( I6 r% e* T2 B. `成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
8 s" z1 L1 b" ^5 F" C
' E/ p/ e; w$ V講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
; @8 h) {" _2 s8 t1 b6 ?說明一下,
- Z; I( J$ d7 u0 j1 b我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
* C2 ^7 @8 M: S( P: L+ r8 \活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
8 y$ _- g& J: F8 O& D! U/ L7 k; y$ r4 e; F
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?* Z" y: P  f/ {+ f( |
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
0 |2 i: y4 ~* v% r% I, q9 Z. `* |3 }/ {
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
2 T0 i# D3 X# U- A說明一下,. i; P! P8 J! m- t/ ~
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,3 `* Z, H& s2 w2 h/ J, E5 R
活在 ...% i7 t, g+ A; x) ?" q
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
! M# ^4 k! R8 d' N  ^( t% X6 O

6 w* a' f0 D$ O) k1 X( P; G2 f9 y呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?8 f% x# X) S6 w& H+ h# U
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?# z: |' E7 L% V8 M& B
0 A  H  C4 M. v% |4 R* U
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
  c' s& }( ~; u3 D6 |9 v說明一下,
8 P, g0 D6 U5 B6 R3 S: M; B+ H我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,# m  d  b/ u" p6 D& O+ B
活在 ...# H# U6 k  P- a0 ~
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
; k# a- y9 S" _& G所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
) k- a/ i9 c0 A* g當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
* a5 }/ B4 v* O% s% Q2 \/ A/ v" E
8 A: m$ Y* |: K' ^正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。