<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
1 |8 N. y9 p3 D& U/ G+ }  j
# G) W! f. ~1 ~2 F1 X! d' C5 L% d如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 4 J2 d6 Q9 @5 ]
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗# ]0 j0 [. u/ w5 G
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。# i+ q" |6 `5 l; N8 x# d9 n7 A) c1 a
只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話, ) G  C( U" r, B
就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
: N0 F: P& }' c# i6 i大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ..." V1 j& n2 |0 @, K' E3 V
andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
6 {/ {) z3 {' }4 E
1 F/ f/ D1 g) k7 D( L* T$ t
會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
# ^* C1 z- G" }) i! s
. L9 v+ U9 D/ q& Z5 D  C# T' ^先不論誰是誰非,誰對誰錯,: u. s+ R% m1 T, Q  I  ~- ]
唔談論其他廢柴二打六,
% |+ H6 h8 Y9 g黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,# X* d9 z8 t; O/ b9 a% v8 I/ x+ u' R
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭? , H+ E8 u8 y2 o
有乜咁大件事,唔 ...( _+ J* U7 [* Z6 V) }2 T" N, [
infjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
0 Q6 I; |5 \) q
7 G8 [" h* A9 [9 `阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。
% o7 Y' ^1 V' l( Z3 F/ r3 q* w你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。* U# Q0 D2 M! `% ~8 {4 `$ `
大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
- k3 C5 H6 [) M# w2 q) d, P, ]: ?

! y9 u% X# N9 n0 M你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。
) U( y# c3 G, N* ]9 t& A, N4 ~如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既 , H1 n- j- Z' }- ?3 h
只係你認為我講既係你心入面果隻姐。' E* C. c: y5 K. u& S- G0 e% y) x
大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
" I6 X  m  h' G. S) [$ w( w
* R6 }1 Y6 Q9 p  e# v3 A係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
# B) {3 E$ H! X& r( U2 ]5 U2 Q- F( r, K# Z$ E: N. I6 R
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 1 {% H0 k. U6 i) o
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
6 d7 g, D: z! h$ P+ nandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
/ |7 p, A9 N' V# v8 S1 h. F9 x/ n. q, K
我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
% b" k  r7 w  Q! f# j1 m8 j% z3 C! Y% q- Y: \) g
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
0 z5 O2 Y2 r, E2 iKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
" S* r. A; T+ ?  V3 Q: }
: g  c. m5 T, t# m+ B% g  S有幾耐?唔夠一年都叫好耐? 5 N% ^4 ?7 t0 V* b$ K9 Z$ s
先唔好計耐唔耐...
6 A3 J  A7 j. x身為街外人,只係覺得好奇怪,9 C" f" z' d" W1 f, e0 D
唉...一盆散沙,& \, [; T5 m; G' R5 r- x
黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,1 u8 c. j6 x- i& j
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。
! x' }4 S7 R8 T6 ?+ j只怪手段唔及第三隻手。1 D. B5 a/ ]; n
大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
/ }1 a# ~$ v! `9 z+ O: M+ n6 r2 Q  s" ?8 A9 O( ?8 S# `
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,! \* ?6 a1 A: f1 R$ G* N1 }+ a
那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,! ^% Z- V; s- m- \5 m  n
但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,
) T- n& p3 Y' u; u) _) Z就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,' b" A/ _; r2 a! u; t  c& C
卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,
  M8 o0 s0 u8 m" e" V; ~; Q+ @以為咁就搞得起個黨?
, \! J: Y: ?1 S( i3 U得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。5 |2 E. K' ]* ]% r7 R
只是路過有感而發。8 P" f! {0 Q  ?
大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
% s2 N5 P+ ?- Q( K& m
' r! w% ]( o# D4 |3 S! Y你講野同你個頭像一樣咁特別,
/ k6 R" q& T  H3 u+ X8 V$ S* e) _一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣, v3 H- ?0 e. u9 s  |* S# Y

6 L3 M8 n+ o$ g! p+ `1 X+ }我嘗試學下你講野:
& ?& w  }( R8 q2 w7 e3 f" t% Q, F) n「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
, k; E$ U9 i- p' a我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。