<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:39 PM:
' R, H% d/ P* `, d# K. t0 N" W5 N
6 u9 q5 v6 `. u3 w! L8 k係咩,又唔搵埋我
# S- m# b$ Q  z3 @3 A
好似你冇係度蒲頭....同我地講星矢~~~你好似唔多好~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:39 PM:
! G/ L* i" a7 h! u
: c0 T& r+ a* l( j) f2 R+ a不是嘛~.~
7 l) e  `) d# e2 m! z& X$ J昨日我以8x做左每日之星~~~出奇...
都幾神奇....現在我既post no.有成97...但我今日現在才發post
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 15:41:. B3 n' a7 d3 v( N5 o' W
9 v0 z, u) H6 K* B! i$ a: h2 l7 z$ K
昨日我以8x做左每日之星~~~出奇...
% P. D$ y2 B8 D+ E+ s/ D; [
冇咩人吹水,難上返百幾
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 15:42:; ~6 W5 g; p8 ^/ p1 Y' G+ u* M% `
都幾神奇....現在我既post no.有成97...但我今日現在才發post
5 T2 h7 g% h% f! z5 D# D; s$ u係呀,我之前都覺得好奇,但唔知點解
hihi~~~every body
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:54 PM:# H  D& E  p) p; [% ~. w- Z- l
& u) d5 E8 h  T0 n! z1 n) a4 k
冇咩人吹水,難上返百幾
- j  z* j- z9 f1 H  Q* t; X* R
你地一個二個閃哂....=.="
冇咩人~~~~~~~~~閃
Originally posted by william303 at 2005-8-29 15:56:0 I! l+ V4 [+ d) I+ @# V$ c
hihi~~~every body
  c% D& g1 B2 O) T: G" `1 k; xhi~威水
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 03:56 PM:3 S) b( T% H# i8 A

; T5 S: \& `& K! \- E) J) b係呀,我之前都覺得好奇,但唔知點解
/ F, O! r: |6 p9 E7 ~今晚發下力...再做星先...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。