<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA全明星大賽記錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:18 AM:

一睇章小慧就係一個為求目的,不擇手段既人。。。(講笑者)
你唔覺04奥運,拉利好重用Duncan咩?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 02:22:

你唔覺04奥運,拉利好重用Duncan咩?
不太覺得。。。只是平常的上陣時間。1x-20分鐘不算是特別多吧。。。
當時最好表現、出場時間最長的好像是AI,難道布朗又對76人存有針對??

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-5 at 02:27 AM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:26 AM:

不太覺得。。。只是平常的上陣時間。1x-20分鐘不算是特別多吧。。。
佢己經係最多果兩三個
OKafor支山貓無競爭力,結果一分鐘都無‧‧‧
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 02:30:

佢應該己經係最多果個
OKafor支山貓無競爭力,結果一分鐘都無‧‧‧
不過可能是有能者居之者。。實力最強自然被人所用。布朗又唔鬼鐘意用新人。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:26 AM:
當時最好表現、出場時間最長的好像是AI,難道布朗又對76人存有針對??
AI唔關佢事。AI咁愛國、專登入隊,點樣唔出佢?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 02:34:

AI唔關佢事。AI咁愛國、專登入隊,點樣唔出佢?
個個都係愛國先入隊架啦。Duncan夠係啦。。。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:37 AM:

個個都係愛國先入隊架啦。Duncan夠係啦。。。。
你唔記得當時AI有好一番愛國言論?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 02:38:

你唔記得當時AI有好一番愛國言論?
那又如何?? Duncan夠係特登入國家隊救亡啦。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:40 AM:

那又如何?? Duncan夠係特登入國家隊救亡啦。
咁兩國愛國,出AI因盛情難卻
出Duncan因盛情難卻+益自己,OK?
仲有呀。。奧運期間人地NBA活塞一早羅左個冠軍啦。對手更是湖人。=.="

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-5 at 02:46 AM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA全明星大賽記錄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。