<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA全明星大賽記錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:44 AM:
仲有呀。。奧運期間人地NBA活塞一早羅左個冠軍啦。對手更是湖人。=.="

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-5 at 02:46 AM ]
唸緊係唸下季LA!
MJ講過,休季出征,影響下季好大
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 02:49:

唸緊係唸下季LA!
MJ講過,休季出征,影響下季好大
算啦。。得罪講句。太小人之心了。。。=.="
奧運先打得果4、5場比賽。一場出Duncan果十幾分鐘。影響真係咁大咩,完左個奧運先至8月幾,到11開季仲有成2個幾月。Duncan打少兩場熱身賽都回到氣啦!
仲有呀,果時連球員交易都未開始,布朗咁快知馬刺係自己既最後對手(以當時馬刺實力根本上就唔係咩特別突出)??
言盡於此。我覺得章小慧兄未免太過牽強啦。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-5 02:59 AM:

算啦。。得罪講句。太小人之心了。...
一個問題:
湖人散BAN,西岸仲有邊個?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-5 03:02:

一個問題:
湖人散BAN,西岸仲有邊個?
木狼果時都仲好勁,無人知佢地第二年會走樣。。果時連湖人都未直正散。。仲有東岸溜馬。不過最大問題不在這裡。。。。
兩個幾月先開季,仲有82場波先到季後賽,仲有可能高達21季後賽先到總決賽,與預計既馬刺對頭。。布朗倒不如林下點令奧運隊贏波好過啦。。。。=.="

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA全明星大賽記錄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。