<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:18 PM:

更何況,波神佐敦教比高3吋既”高佬”打底有乜出奇
咁又啱wo, 佐敦d籃底技巧都好好,
尤其佢招up and under, 真係ko唔少人~
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:18 PM:

佐敦有教 布朗同咸姆頓呀
佢後...
布朗6呎11, 佐敦6呎6 喎
我知佢有指點布朗同咸姆頓, 但係佢想教咸姆頓突破剷籃就知佢眼光麻麻啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-29 10:21 PM:

咁又啱wo, 佐敦d籃底技巧都好好,
尤其佢招up and under, 真係ko唔少人~
呢招 up and under 打外圍同內線都成日用, 仲博到好多 and 1 添, 對住d 小前鋒就成日掂

佐敦有教 布朗同咸姆頓呀
佢後...
佐敦教比”高佬”打底有乜出奇
.....
咁不如搵O拉早暈教走籃la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by bigfish at 2005-12-29 10:22 PM:

布朗6呎11, 佐敦6呎6 喎
我知佢有指點布朗同咸姆頓, 但係佢想教咸姆頓突破剷籃就知佢眼光麻麻啦
(1)布朗6呎11 係今年nba.com既資料,
我只記得佐敦教佢果時既報道好似唔係咁
有無其他人幫幫我? 唔係好記得

(2) 佐敦話咸姆頓身體唔強壯, 評價都不太好,
可能認為佢只懂jump-shoot 不夠全能吧
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by bigfish at 2005-12-29 10:23 PM:

呢招 up and under 打外圍同內線都成日用, 仲博到好多 and 1 添, 對住d 小前鋒就成日掂
我都無乜睇過佐敦打波,
but有一次係明星賽,佢係AB位用up and under 完全ko左dirk,仲博埋and 1,
嗰陣時真係驚嘆一個40歲ge球員仲可以咁勁~ (當然,7尺高的dirk 防守不是很好...)but 嗰球真係好靚~
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-29 10:24 PM:

佐敦教比”高佬”打底有乜出奇
.....
咁不如搵O拉早暈教走籃la~
分別就係 佐敦打底技巧都好出色
你講既o拉走籃技巧唔出色
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:26 PM:

(1)布朗6呎11 係今年nba.com既資...
nba.com既資料係計著鞋既
如果唔計著鞋,MJ得6'5"、6'4"左右~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-29 10:32 PM:

nba.com既資料係計著鞋既
如果唔計著鞋,MJ得6'5"、6'4"左右~
咁請問好似你咁講 係咪個個都應該係矮左1吋2吋囉...
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:28 PM:

分別就係 佐敦打底技巧都好出色
你講既o拉走籃技巧唔出色
佐敦打底技巧都好出色,係同O拉、猩猩佢地比?
佢打底好係同d G比姐~
同d C比姐,O拉籃技巧唔出色?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。