<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:33 PM:

咁請問好似你咁講 係咪個個都應該係矮左1吋2吋囉...
係ar,無錯~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
1.講佐敦籃底技巧 佢的確係有教布朗籃底技巧
但你佐敦本身籃底技巧勁唔勁 呢個問題....你自己覺得啦 因人而異者

2. 我將你篇野寫左個下集喎, 請鑑目一下, 謝謝

上集: (甘兄版)
魔術手對天勾:你老了,現是我的世界!
天勾:......

佐頓對魔術手:你老了,現是我的世界!
魔術手:......

高比對佐頓:你老了,現是我的世界!
佐頓:......(我也退了休啦)

占士對高比:你老了,現是我的世界!
高比:不是吧?!

下集: (我作)
睇下大家笑唔笑得出!!

佐敦: 占士,高比你地傻啦!
     我東山復出就係我既世界!
(嘩!又黎?!)
天勾: 錯!我東山復出籃底就係我既世界!
魔術手: 下?! 我東山復出全場都係我既世界!!
(嘩!嘩!!嘩!!!) 
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 10:38 PM:
1.講佐敦籃底技巧 佢的確係有教布朗籃...
妙!勁!絕!正!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-29 10:41 PM:

妙!勁!絕!正!
多謝甘兄讚想
嘩...佢咁耐都打得唔好架啦
湖人期待佢有好表現係佢地蠢...
你覺得佢唔掂就太遲and太誇
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-29 22:33:

咁請問好似你咁講 係咪個個都應該係矮左1吋2吋囉...
唔係個個都係咁。。。請準我更正一D,唔係全部都著住鞋,而係有D著,有D唔著,無一個特定規距。。。虛報既亦大有人在。好似AI官網話佢有6呎,事實上佢原來180cm都唔夠(我都係前排先知,知道之後覺得佢仲恐怖左)=.="
最好笑既係KG同TD。KG報自己210事實上佢216。TD報自己2.13事實上佢得2.10。一個報高一個報矮,大部份人都覺得TD高過KG,原本岩岩相反。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-29 10:54 PM:
最好笑既係KG同TD。KG報自己210事實上佢216。TD報自己2.13事實上佢得2.10。一個報高一個報矮,大部份人都覺得TD高過KG,原本岩岩相反。
唔係喎,佢地企埋差唔多格~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
感覺係KG矮少少...
可能因為TD大隻d
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-29 10:54 PM:

唔係個個都係咁。。。請準我更正一D...
6cm, 都差幾遠wo~
聽聞kg唔想打中鋒,故報7尺以下....
不過之前睇過一d報導,話佢係6尺13寸~ =.="
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-29 10:59 PM:

6cm, 都差幾遠wo~
聽聞kg唔想打中鋒,故報7尺以下....
不過之前睇過一d報導,話佢係6尺13寸~ =.="
就如 o'neal 大學報自己位置係
shooting guard 一樣...:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 新秀狀元布朗正 xx

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。