<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納
返回列表 回復 發帖
阿仙奴今屆係咪真係咁有實力就唔敢講..但運氣就一定有..
但佢對住皇馬同祖記...兩隊波咁o岩都係跌一跌左watt...
唔知係咪關兩隊波多年紀大既球員事...情況同上季差唔多

至於睇報紙話阿仙奴今屆歐聯只失兩球..係最佳防線..我唔係咁認同..
佢條防線係咪真係咁隱..真係不敢恭維..但好多波靠列文就真..
阿仙奴正正行番上年利記條路...聯賽打得唔係太好(近期好番d)..再加上留力歐聯
心態上只要拎冠軍排第幾都無所謂...

不過球季尚未完成.假如阿仙奴最終拎番第4...我相信無人有議意吧..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by chrislovegill at 2006-5-4 03:26 PM:
如果今年係阿仙奴攞冠軍,
咁我覺得歐...
加唔加名額係睇國家隊表現..
===撐硬祖兒===
其實足協應該騰出一個席位係比衛冕球隊....
咁就算係邊個國家ge球隊攞到衛冕席位
都唔會影響到該國聯賽
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 03:18 PM:
歐足聯執行長周三對路透表示,如果阿...
就係因為有利物浦問題先要改制..唔係公唔公平問題
===撐硬祖兒===
Originally posted by 038886 at 2006-5-4 05:40 PM:
我個人係 ars fans...唔係嘈交啦..
...
阿仙奴出去踢固然有信心..
但熱剌都未試過~點知呢~
當年列斯都無人估到佢入4強啦=.=
再者..熱刺既波底同愛華頓係兩回事...
我諗熱刺都可以突破外圍賽..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by 038886 at 2006-5-4 05:40 PM:
我個人係 ars fans...唔係嘈交啦..
...
問題係熱刺真係係聯賽打得好,抵佢地拎到第四打歐聯外圍賽,佢地既實力仲勁過愛華頓,好大機會入到小組賽嫁,唔通驚佢地打得唔好就唔比佢地打咩,咁成世咪都係果幾隊打?
摺吧啦
Originally posted by babo at 2006-5-4 05:44 PM:

但熱...
同意
摺吧啦
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-4 03:57 PM:
上年開左個先例比利記跟本就係大錯!如...
啱...
上年肯開先例, 今年就企硬, 難免會令人覺得大球會有特權...

如果今年遇到這情況的不是熱刺, 而是另一支傳統大球會, 我就唔信 歐足聯會企得咁硬...
Originally posted by babo at 2006-5-4 05:44 PM:

但熱...
既然熱刺拿到聯賽第4名, 佢就應該有權去參賽...
佢幾時出局唔係問題, 至少佢係應該有機會去參與
熱刺係真係有實力o既,所以我覺得點都要比佢出去闖一闖,
正如我提過,我覺得真係可以加英超o既歐聯名額,
如果覺得咁樣英超好似好霸道咁,我就覺得呢d係佢地實力o既成果(連續兩年攞歐聯)
再唔係o既,減歐協席位都係可行o既~
而家仲未有結果,希望到最後o既出黎o既結果係大家所想,皆大歡喜o架啦.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。