<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納
返回列表 回復 發帖
不如兩隊打翻場罷啦
如果斎睇聯賽
熱刺表現肯定好過阿仙奴
值得試下踢歐聯
但我驚佢地爭到第4
喺外圍賽對住D硬淨對手
以佢地既經驗分分鐘入唔到分組賽
到時英格蘭得3隊踢歐聯 lu
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-5 12:39 AM:
搞笑!!!!
隊隊都叫歐洲足總網開一面,咁改例黎做咩???

埋得你抵唔抵牙!!!玩得個遊戲就要跟遊戲規矩玩.....
冇得輸打嬴要,就算你隊熱刺打得好又點???
規矩定左係咁就係咁~!!!!

歐洲足總今次做得好好。
網咩開一面?
根本就係足總佢自己講哂
事前有無同其他足協商討過??
大家亦唔知道
咁樣叫公正咩?
再加上上年利記事件已經講到明下不為例,而家佢訂立一條咁既例,相對於熱刺黎講唔覺得係公平囉

ps.我無偏幫邊一隊,我只係以事論事only,有誤會勿插
Originally posted by LMQ at 2006-5-5 02:26:

網咩開一面?
根本就係足總佢自己講...
網咩開一面?
自己睇topic

根本就係足總佢自己講哂
緊係喇!!!最大果個話事架喇~何況上年都修左例喇..閂埋後門~tot嘈黎實輸梗!!!!

事前有無同其他足協商討過??
同邊個先?英足總都係睇歐洲足總頭咋wo...~

大家亦唔知道
咁樣叫公正咩?
呢個世界有公正架咩???好多足球比賽都唔公正架喇,咁係咪全部重賽牙????
有好多野都會影響公正,例如$$$。
而家我地睇緊係唔公正架喇,但又如何????
如果阿仙奴真係嬴左歐聯,你估到時tot有冇得踢?????
你咪有你o係度點話歐洲足總唔公正,唔公平,唔乜唔物囉.....
但歐洲足總一句"下不為例"...tot都係冇得出聲架。

再加上上年利記事件已經講到明下不為例,而家佢訂立一條咁既例,相對於熱刺黎講唔覺得係公平囉
ps:以前好似未發生過咁既情況
上年好似係一個獨立case先修例,愛華頓都有得踢喇....
訂立一條咁既例係防止以後有同類事件發生啫。
"對熱刺黎講唔覺得係公平囉" .........又唔可以咁講,雖然話tot值得踢,但值唔值得係睇賽果。唔係你話值得就有得踢....都係果句..."玩得呢個遊戲就要依捉遊戲規矩玩"。

ps.我無偏幫邊一隊,我只係以事論事only,有誤會勿插
我都冇,我只係講出我覺得既野啫.........純粹吹水。
家下阿仙奴都未同巴塞決生死.............
摺吧啦
Originally posted by arthur8088 at 2006-5-4 03:31 PM:

oh...no....didnt you play CM......
the game is different man.....you're the manager...you just want to get money in the game....

but in real life, the players of the whole team would like to play in European Championship Cup.....it's an honor

further more, if they get a chance to play in European Championship Cup, they will get extra money too
家陣阿仙奴同熱刺爭一分...睇埋最尾個場先知邊個係第四.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-5-5 10:18 AM:
家陣阿仙奴同熱刺爭一分...睇埋最尾個場先知邊個係第四.
係呀~不過我估大家都會同樣贏出最後一場比賽
摺吧啦
Originally posted by chrislovegill at 2006-5-4 04:58 PM:
我suggest歐洲足協可以考慮增加英超歐聯資格,減少歐協資格
咁對英超公平,對其他國家聯賽都公平
其實每次歐洲賽打完之後都會論不同國家聯賽球隊表現而計出一個聯賽排行榜. 目前西班牙以 71.3分領先, 第二係意大利 66.59, 第三至係英格蘭62.486..所以要加位都係加比西班牙先架

Originally posted by LMQ at 2006-5-4 10:28 PM:

所以咪變相唔公平囉
咁之前利記又要由第一圈打起??
而家又話可以直入分組賽??
足協鍾意講乜就講乜,好野
因為利記既參賽資格係強搶自土耳其既一支球隊[唔記得個名], 呢枝球隊係要由第一場打起...其實咁樣對個支土耳其球隊係咪公平呢 ? 一方面要有衛冕球隊, 一方面要維持參賽球隊數目似乎會有衝突, 所以有球隊犧牲在所難免. 如果熱刺同阿仙奴兩隊又可以一齊打歐聯,又會有另外一隊犧牲..

[ Last edited by brightman on 2006-5-5 at 11:24 AM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。