<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chrislovegill at 2006-5-4 06:05 PM:
熱刺係真係有實力o既,所以我覺得點都...
講真,熱刺贏埋韋斯咸就搞掂,而阿仙奴亦好大機會輸比巴塞,上年利記直頭留晒力打歐聯,到季尾搶都冇搶過=3="
相反今年阿仙奴都唔係完全留晒力黎踢呢場決賽
摺吧啦
韋斯咸......!!??

汽水機來架!!!!

入幾球就會掉3分出來.................

Now's the time,Italy.
Originally posted by adamjacky123 at 2006-5-4 06:42 PM:
韋斯咸......!!??

汽水機來架!!!!
...
我覺得熱刺贏硬佢囉,因為韋斯咸個心係英格蘭足總盃度
摺吧啦
講真, 如果係咁熱刺真係好慘
佢地唔似得arsenal, man utd咁係歐聯常客,
其實佢地咁辛苦打左一季表現咁好 當果last一場win左)
如果之後阿記又win左歐聯, 熱刺真係唔知幾時先冇機會喇....
做得好~!
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 18:45:

主場定客場?
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-5-4 07:41 PM:

主場定客場?
熱刺作客
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 06:45 PM:

韋斯咸應該出副選, 費時在足總盃決賽前增添傷兵
最近幾場聯賽, 韋斯咸都已經唔去盡
Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 08:13 PM:

係呀
摺吧啦
Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 20:13:

ashton傷後,我相信他們應會踢得更錫身,輸的機會....好大.唉,arsensal無啦
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。