<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 星期二檔案 [樂:good topic]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-25 10:29 PM:6 z7 D6 E3 z! c

0 G- O- |8 t5 }$ @8 P! U; b6 T! {+ }5 R
即係幾多分?
' K; m+ S# [! c
私人過我條under係咩色~3 w7 G+ a8 _" ~& {, S; ~
唔講,總之合格啦(所以咁大感觸)
1 e8 x# T, I* k; b$ ]: g; Z' ?
) L7 x- ~$ L  E7 N2 l7 Y  W[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-4-25 at 10:32 PM ]
Originally posted by 155220 at 2006-4-25 10:28 PM:* ^7 r+ s" T6 E: X
5 [6 E9 b6 p9 Y4 I! |
2 o/ M# o5 a( z" `/ e! S
邊幾科最難?
' u& v7 Q1 ?- }# Y( w2 f2 e
好廢講句:見人見智
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 22:31:9 w' V1 o1 J0 i  W

$ |( T" W1 _0 H, p  _1 W私人個我條under係咩色~( e# W9 A+ ]1 j0 ~0 W  B6 U* t
唔講,總之合格啦(所以咁大感觸)
2 {! R/ Y' G; X+ t- H
% Q- Z- n+ G' x3 f/ V
算啦,都已經過去喇
.
Originally posted by ronald001120 at 2006/4/25 22:29:7 }4 ?* q* Y  }7 L3 U$ L
大佬,依家咩都睇分數~
7 y1 u& P/ P/ a你如果真係唔得~- p, _  B  d! c
補習係最後幫助~
3 D% O8 d  I$ v2 Z如果冇補習最後係0分~
; `" p' A5 o* U9 p出到去都係死~- y2 p8 T/ E  Q3 V9 J
香港教育睇分數~+ S9 f6 O' W( b- T1 q) H( `
鬼理你學唔學到野ar~
) E2 |$ m6 w) K& e' ^6 x/ D- B
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by ronald001120 at 2006-4-25 10:29 PM:: k% v$ ^. A. ^2 U
大佬,依家咩都睇分數~
4 s" x$ I# q. T$ b! Z' o你如果真係唔得~
& n2 S7 f1 d' @: Q補習係最後幫助~' r6 \5 `+ \; V$ ]& Z% j; o  V8 G
如果冇補習最後係0分~
- t* ]: Q0 R( O7 [6 k4 A+ Q出到去都係死~
6 _/ V4 m% k8 f, v香港教育睇分數~
: g+ w: z  ], V. |鬼理你學唔學到野ar~
2 w' N1 _& w: R3 k! ]2 `9 K  G社會就係咁
# K* v! ?0 E! J$ O) @" H- G2 L學歷=/=學識
先有我們的考試制度先出來的問題 求學不是度分數 但現實就只有分數
0 r) a) d# r) C& L% T) F" U. q! Y你口才多好,知識幾廣都無用,唔夠十四分?唔洗上中六" x4 f" d* I9 k+ P
一個人出到社會,就算人品幾唔好,但係會考科科A見工機會一定有,入職機會都一定大!" O$ Z' ^4 b' \1 U
人品好知識廣會考出黎唔掂既話見工都無可能!+ j0 @6 |  v8 V5 U# `' T
今時今日既社會出黎既問題,香港人都太功利, v3 g& x8 d5 O
另一個補習主因就係學校教得唔好
* G3 I' E  f, k. H! _! \0 u個補習講師講得好岩
; S4 \0 \( O  }十年前既教學方法點可以重用係今時今日?套方法唔係錯,但係好多事都變左
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 10:31 PM:
" Z+ a) {2 `8 P1 A2 t, l
3 ]% p5 B4 [6 V% V私人過我條under係咩色~9 X, F& G' g: }6 A+ Y0 H9 r
唔講,總之合格啦(所以咁大感觸)1 {2 d1 W) Q$ [
* Z1 h6 L  t' Q: r6 S
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-4-25 at 10:32 PM ]
3 p  W3 z& u# ^8 W, `" r咁算la...
0 u; S$ ]8 d" a# B4 r0 ]咁你不如講下under咩色la咁~~
Originally posted by 魔術師 at 2006-4-25 10:34 PM:
7 |$ Z9 ~" e$ _% v先有我們的考試制度先出來的問題 求學...
1 Z: l. \6 c% l) b短短的面試,人地好難睇到係咪真係有真材實料,: e  P$ F/ Z% W) M/ h3 t
分數,係最好的掩飾
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 10:36 PM:
! G; r1 a' h3 a  n6 B$ D
0 w3 a" H; u6 c- j- D" J3 K咁算la...
% \1 u, D2 ^7 R) _咁你不如講下under咩色la咁~~
, @- l( T* \) o+ A6 X/ [5 w唔制
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006/4/25 22:36:  _" n1 f$ d4 g1 J
/ D3 @  ^, ~1 C/ r/ p
短短的面試,人地好難睇到係咪真係有真材實料,
- w8 W9 p0 x/ v$ q  Q! J+ O# C0 X% @分數,係最好的掩飾
; u: @! I9 C3 u( m: ~" }- S: X8 C
very very agree
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 星期二檔案 [樂:good topic]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。