<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖

口臭仔

我地班有條友仔口臭
% [7 {9 E5 K. p1 x4 {6 b) y1 T7 {次次佢一講親野就有臭雞蛋既味  定係史味# E, B9 [- z* Z4 Q2 [( R
所以全班都唔同佢行埋一齊5 @4 Y( D  @3 o( f5 X% u
大家有無遇到過咁既人呀??( d- B6 L3 X; y; y
細佬都係第一次遇到咁既人! x& t( z; l. Q
我唔係想得罪邊個7 c6 O/ Z- Z5 P9 g
講真     口臭真係會令到人緣減少   (專家講嫁)
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:08:# i8 @6 c. r0 z) @
我地班有條友仔口臭
/ Y# A, U+ m; g次次佢一講親野...
* i9 @! i, ^% B' r; o  ]
EF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
咁咩臭都會趕客ga la!!1 @8 L/ m- c9 U& e
口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...
" L: a; R, x8 o# K! s$ I5 L( u+ H2 K' V' V
邊有人鍾意臭先得架~
6 P+ _( U& X' Y0 _( z+ a: y1 b
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:12:* A% Q* o+ A# V

% e; }: W7 g# A$ U0 \6 M$ e2 yEF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
5 v2 h, G5 m7 b2 m' y: J6 c; @" d, y) Y
唔係果個既口臭啦   呵呵..............3 T* i" ~4 {* |) x& n( j5 w; T
哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????
9 R, W, I) V# |8 j- l" h: n分數就可以表達一切~^^
靚女下面臭呢??xdddd
Originally posted by Aivn at 2006-11-9 21:15:
( A# U; F! j. {. b" ?咁咩臭都會趕客ga la!!
4 B$ b5 B; }2 I2 K, l* a4 h4 V口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...
2 T  n$ T* a  t; o; l1 C6 {
# C3 P( k+ R- g8 j& G) k邊有人鍾意臭先得架~
* N* U: B& p# _& @/ G* ]. s
2 X& \% O, L+ O  E, _% |; K& J7 X# p- |1 v1 [. c7 S: h4 A" d
口臭唔係天生嫁
; s: b% C" t' ?! l係自己唔識保養自己; g: h2 _: Z1 x9 A
自己唔注意清潔而引起的7 h7 {9 Y0 }/ h! r: V
唔好賴阿媽生得咁
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:
5 Q. @  l5 u, ]  H靚女下面臭呢??xdddd
. t' }- |8 j+ f) A' G
係你先想到
0 H! W) l& O7 ^, }( F/ e( n不過講反正題& u4 p& Q7 P- [7 l9 G9 C
你一見到佢  佢一講野你已經頂佢唔順  
! B) O+ |/ d8 z( O( O% K果種既感覺我都唔知點形容
+ r, f- m' h. @9 N" G1 o0 H  S; j. Z8 }) W2 r
靚女下面臭要你do野先知# g) V$ Q4 ^+ J$ B: ~
好過一見到面就想嘔嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:17:+ x* c7 b8 f# F( s. ~* U9 ~$ B

1 `6 t+ p/ C" p7 W+ ~
9 D/ f9 Z& D1 R' x唔係果個既口臭啦   呵呵..............- F. T! L5 {" c' g8 L6 G
哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????$ _; G6 k& d) G5 o  l
分數就可以表達一切~^^
. a% e( p) G! d& c2 O# J" [
多分就唔口臭 ?
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:
, S. v- }% x- m" v- E靚女下面臭呢??xdddd
8 ?' `1 x* [) Q# q" m
你舐過?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:22:
5 z: V# ~7 H) B  \3 u# t/ w; |% u+ `( E2 Q
多分就唔口臭 ?
6 J9 @6 k, ^8 q2 k$ C
板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你8 o) r' ^: }0 [9 ^( n! D* r& {9 q

, K# x/ d7 I2 r7 a+ Q$ U4 U所以多分就唔口臭都可以咁講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。