<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:23:3 r8 M- |6 s* n5 _
# J! O3 h" c/ ]2 g7 Z6 X4 E
你舐過?
& \6 f7 C. G) q3 Q. B
& _8 U9 X, A1 _+ b2 Y1 e5 Y
哈哈     唔駛舔  只是聞已經知啦   ka ka  
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:25:1 v4 i0 z. ^" }6 s8 P# b

4 s4 H& x( k( }板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你
$ z0 q9 K1 }5 S8 U/ p9 w# ?5 i
2 d9 h+ v" O; v2 r( t% A$ {所以多分就唔口臭都可以咁講
1 J. O6 F- ?7 g) X: }! L如果真係咁嘅加分準則? 我應該有10,000以上.........
呢度唔係得10零個人既網站嘛
; e0 z$ \6 M7 M1 A- _: L2 ?* P, C係1xxxxxxxxx個人既網站9 ~2 d1 X; _4 ~$ w
咁多人講野   板主覺得有特別先加分  細佬覺得係咁/ `+ N7 l' a& j
呵呵.................
有ar...
- z/ a! Q5 T! J5 |! z( u; W: t以前有個miss同同學都係....) `0 d3 t# l0 H7 w" p
  Q" a& ^# [5 Y# j+ x
我知自己有時都會有..5 j$ i. m8 O& m$ ~2 k( m
所以成日會食d薄荷ge野...
Originally posted by pigcat at 2006-11-9 21:45:1 u; Y. y& n% @
有ar...6 L7 y5 N  \" n6 A) r4 d- e
以前有個miss同同學都係....
( P9 t- D3 B0 a5 ]5 {. N+ A8 s, r& ]: ?4 g
我知自己有時都會有... _1 _7 j% h8 ?
所以成日會食d薄荷ge野...
/ I# Y0 v* D# d- ]* f

1 x4 |& T' i4 |/ Z細佬我講既唔係一時時既口臭
; L3 J" h+ L- M9 G係真係連刷牙呀   食薄荷都仲會有既口臭
5 r; A2 r- F$ G9 l# O7 Q& @+ l' j..............
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 09:50 PM:
0 j( `- |6 w6 e& V: V( K9 P- \  Q- |' r
% B. }6 B' ]  E! g  ]! b/ l/ B. v( A/ u5 w: f8 y$ e% Y. g5 f: Z
細佬我講既唔係一時時既口臭
# `* X  L  y( L0 K5 |" x. L係真係連刷牙呀   食薄荷都仲會有既口臭
2 k$ Z5 Z1 N2 M9 U  y. a; D" e..............
7 P# |4 A* o9 r. }' E( A) T( S
咁恐怖
叫佢食爽朗~_~
佢同我坐左陣
( x1 I& |) F4 t" F我又唔好意思閃佢
; x: M5 p# g6 `0 K6 D只好送左爽浪既糖比佢食住來上堂$ X0 O9 G8 h& H% y- D; j
不過無乜用! k7 A+ O, b2 n+ @; D6 G  E- R
唉~~~~一同我講野    我就想嘔啦~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 07:35 PM:
# Y- h- X: X0 k5 Z. M& V% X7 k; t, {佢同我坐左陣+ j  [7 s8 W, \! z0 `
我又唔好意思閃佢
1 C2 Z: c3 _( z5 J2 e# O6 [只好送左爽浪既糖比佢食住來上堂% _3 ]4 G& ]7 |8 B- ~
不過無乜用! F$ b/ W+ J* K* q* d4 c
唉~~~~一同我講野    我就想嘔啦~
1 F- |# ]) o8 t; _& Z
+ y! f% K: F6 X3 ]/ A( i' J8 Z9 t5 Z2 K! G4 p9 n
有個 終極 方法。。。
/ G, M7 }  G: M8 c就系“自我強化”
- L( \! v& c* n0 n) j真架。。。唔信可以試試。。
4 f' E6 I3 V' P6 V6 T, c7 I好多人 覺得 人地食左大蒜 有口氣。。。( w8 G) F- [4 E0 O4 {# B/ }
其實因為 自己 無 果 震 “味”。。" w- H, [7 A9 k" Q
所以 先至 聞到 人地 有 震 “味” 。。9 j2 o, h) M5 }; r5 y0 y

, ?9 l  Q8 ~4 t& y1 u; Y, N
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-10 20:39:( t* R% F  \# s! q

2 \) ]% a6 Z6 ^) e0 o
; R0 R1 c# F5 D- s1 V, D0 Y; _# N' `5 i) O
有個 終極 方法。。。
7 B, m% @" l5 T3 }就系“自...
2 \; l% c" ^* W, m  I細佬仲想識女仔嫁~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。