<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 09:09 PM:9 G$ N9 }; e: ^/ z
4 ]) H: [; g6 d3 F
細佬仲想識女仔嫁~
2 U! y: M4 v0 Q. {1 ~3 S
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 09:18 PM:8 s% [/ P% k  P+ w
靚女下面臭呢??xdddd
2 u# [) C  d4 A& |4 S+ O8 `3 k' _2 e2 X: `
聽講舔完唔臭
我都口臭,要成日刷牙,食香口膠* u: {6 o' e% l* ?, K9 t
刷牙大約只可有效4小時
% y- q  Q) V/ h  o3 B, T其實口臭主要係因為牙同腸有問題. e9 j9 O# K2 }  F1 Y
所以去洗牙,補下d壞牙就ok4 w) o, p4 Q' W
腸方面就睇醫生啦
1 V* l$ _( [0 L1 x我無錢洗牙同補牙(因為真係好貴),所以多刷牙算了
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:
/ n- D7 H- M' I果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
: [8 y  R; _* B/ I+ O係牙黃定係無刷牙啊
Originally posted by kjkj at 2006-11-12 02:28:% K+ ]- D  y, g+ D7 D4 A5 g

- \, K9 e, }  n% r+ W& ~係牙黃定係無刷牙啊
8 ]& d" l/ v' J+ C8 i! j
唔知
% P, p! T2 D7 R8 E$ Y6 P我都唔想講啦'
5 D9 J, h( H$ ^) l! q5 Y再講我想嘔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:3 m$ U7 O0 g; \  `# q
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
& n+ F( m6 X7 z% I# P4 m/ K琺瑯質係黃黃地ga wor~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。