<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:06 AM:
% R- C3 L( j  i: s
& j3 d; u* a/ l% @所以攪到自盡…
. ]+ g; W* w" W
你覺得仲有咩人乞人憎???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:40:1 z% \' C. _+ ^( H. A2 W5 G0 d
6 g4 y  w8 f/ ~  h3 x$ I
從無講佢無錯,只係佢根本未有機會知道乜嘢叫對錯,% v& ^4 B- c, C  h" S9 R4 U
的確係金庸中五甲之內悲戲人物
. U' y' ]- q# j; K. F' N3 c  d
7 b" _, K0 V9 B$ Z$ o- s阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:07 AM:$ P5 ]4 Y, X. k  f* D
2 p7 X5 ^; y- P8 s6 [) s1 f$ r; a
你覺得仲有咩人乞人憎???
" o( K4 k8 W2 [
全冠清
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:
# \- K7 K! I/ G0 I) m' Z# {/ Y! N
3 q) f: t2 }0 h+ D" {
阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
0 [; I& Z$ |6 W" u- s2 O游坦之唔認同,佢自己攞嚟賤,被虐傾向
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:
3 Y% L8 b; M; p1 q+ m9 F; T' [. V  U# C
- p3 K- N* D% F4 V$ L& u
阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
2 n: ]; f* n( Q
林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找
8 j; j5 l% O% q- {. ^chan近南.....佢唔算非常特出既角色
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:09 AM:: K# l4 c. ]/ ~: z
$ |/ z+ E# Z  V" p
全冠清
/ g# `1 |! f1 Y3 c0 s2 @; e: k
女既唔該 ...
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤.....; O( x9 y9 P3 M' x0 G, c* u. P
而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......
! A- w2 R+ ~, e
8 g% N5 I. p  u$ C8 r我都要閃.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:11 AM:
$ x' s5 e6 a( A. M# y/ e+ K
' z, B5 N# ], B$ a5 G6 V2 k0 v8 F林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找0 Q) l; ^9 W' \. R( v% n& `: q0 c
chan近南.....佢唔算非常特出既角色
3 {" j2 J, L% O
夏雪宜呢?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:13 AM:3 i/ N! G- [2 e# u% s7 K

/ h  p% p  J; L4 b4 d, ^女既唔該 ...
& p. F+ G9 u8 {" H' H& |3 ?! b
馬夫人應該口岩你玩
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:14 AM:7 C1 F" M: ]# R5 e
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤.....
5 N: v8 T- v& m6 R  h而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......0 |1 B/ y6 |$ t- m9 z

D8 `- Y, F1 q我都要閃.......
/ u5 ]4 V& j0 c* j( h; C
記得再嚟呢度,好耐無人同我傾金庸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。