<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:14 AM:0 g( _. {# E/ y  ^: `" H; O) P
4 ^4 V) U3 v& ?6 D& ?2 D  `8 L
夏雪宜呢?
/ @% R6 t5 t/ o* l& ]7 g: Q9 I
碧血劍女主角???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:, z# I6 h, N  g4 b/ z% v& f! D
: k; s  v4 S3 [) |$ y" U: l
碧血劍女主角???
% g2 R9 m7 v, Z) {; ^2 m$ m) b
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:# P9 u  l( p3 K+ u' g9 n1 I

# [( d3 u# H8 Q; A. q! u3 m, \9 p6 W碧血劍女主角???
2 _" N* @+ Y, I3 ]+ n2 x& e8 N! |( |色文方面考慮下馬夫人吖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:15 AM:
' p" {) H' {% }$ e- o. }  K7 p
4 m$ G) M/ E- x' ^4 @/ B馬夫人應該口岩你玩
% v' a( C* c' H
佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:18 AM:
# _2 {- V; ]7 d: H4 B1 L
0 a4 i9 z, |* n. X色文方面考慮下馬夫人吖
7 N2 _' Z' o$ b唔會拉 , 驚做做下比佢整死
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:17 AM:$ i: P4 |5 J$ i" \! K8 y
. y5 k4 G; P0 A2 M+ t; @: Y
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
* a% t( T1 ?* X# }; w% l
唔熟e套 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:18 AM:
' P; ~5 _9 s$ o6 W5 k! \  A! X0 ]1 W7 O, K  W9 H
佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
: ~/ [/ |! i! ]4 u1 x4 B
先講佢為喬峰自慰. ?7 q) w& c/ ^
再色誘白世鏡% E8 n- ]& v+ V4 B7 g( b
最後丐幫幫衆識破為喬峰輪佢大米
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:20 AM:* h5 u7 M0 Q/ e1 g# p4 q3 N! x; V
# F, X' ]0 X/ @0 v# d
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
" ^# \: o1 w% e: f
朱九真囉…又一仆街
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:22 AM:, a  s5 L' i0 J& V9 e! X1 J9 N

' y# D+ W# d  S' O朱九真囉…又一仆街
  j7 A) {4 _7 v& A& I" L
要出名d既 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:23 AM:0 ?) \9 `0 m5 W; y
2 A! P( H  ~5 i( ~
要出名d既 ...
+ V- u( N% M( b0 q* j南蘭算唔算?我ok唔中意佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。