<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:' f, Y& _1 X2 l% ]2 X8 Z9 _
4 u. f9 q5 J. {5 R

' f  \8 r( z. `7 C% F" D0 I- R4 U係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
/ v& W, c9 E( e- b- B& r每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
0 h" g3 y6 T. X" c% v
$ l& V  x' D; [/ s) n( ^( G9 U, w# k
1 f+ O* m+ Q0 P仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
. F( y3 a! [  {( j) \2 j  O! i
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:8 L+ B9 _& b" i. |; x6 k

# Y/ c7 w& R" G. }2 |每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
6 I3 u. w# e" a; k- r6 K/ I* v% X5 G4 g) J: G1 Y5 K/ b( q# ]/ y* r6 i
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:
6 r% F, o  _* ^' r
+ a+ K* {. }% P- E: L+ W呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
) o" e% u7 Q% d6 }8 w6 Q( h$ q  c8 O- \
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:
! \7 l: k0 _1 {% D: I5 x. [+ u: v2 O% f" L
9 \9 Z" T2 q# C9 y
天龍....最妙始終都係段譽.......
& P. Z8 R% x) b% K
佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
/ F  o. ~- s5 _' ]. g# H8 Z9 J" [" ?" h$ @6 r( C: {

$ T9 Y' P8 c0 j% l* N) D阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
$ j- h5 ?5 `6 z4 I! [8 l; ]7 m我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:# o' ]  q- k" Y9 h) o1 `

2 m# }  t- X4 ]2 U& X* Y我好厚面皮ga
  Z/ i& {& B4 \" w# \( P
& @' n  g2 w; }! `7 ?8 W不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:" @) I. E0 m7 B5 `# o! n% Q1 x

# e: q! j  ^# V& q, E/ T; \2 Z邊兩套?
3 Q0 [  t# C# p9 l, P7 U# g
笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:7 h0 e* P0 r( u- e5 m9 Y% O' B
3 E0 c* D3 F$ q" R

4 \, p* |5 k" c2 Y$ d不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
# T: m. h6 S% {
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:
+ t. }8 k5 l5 V( ?, _5 }  u! \
: j" V: Y" m% M  J2 z/ A, P呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
, {; G7 S6 |7 r7 ~我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。