<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:
: g; T$ f! m. u# r! M
/ i; Q+ h6 a4 G6 p$ K2 x" ~" Z: Z! g4 \- C) u" K% [
又係呢個理論......# W! a9 P5 x; T
觀點...
3 |* M) z# b1 |無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:
! W: M0 L& m" B3 n! Z
0 N) t. E( _  p  d首選雙兒,我大男人
$ R, u0 ^5 w. P/ B4 ^8 V中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:
# Q  k0 o' `2 I) W* v  G! ]# {: G" I2 l: ~+ T9 j+ N# ^
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
% x8 B  D; d  i: r9 e0 @
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色$ Q# ?/ O- U% o$ N; ^
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:+ A( |/ {$ D. m- Y: C2 V
  i5 K( K" b3 V, E
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
: l/ c: ?! F- E6 V5 f郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
( v. L6 v2 r$ Z5 r5 ]5 T
# U7 `9 \' o' \2 t0 A- ^% A2 n其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色6 K' V3 p" s4 x' [. p$ |# ]" c
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
% H; x7 ~. R8 D' s& q  t; }3 P/ U, P
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:+ |: P2 E" P6 d0 X7 E' {4 B

5 h5 x/ b& h# \: U8 g% G( N# ^郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
8 T9 x# C6 X! H" i最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:* M1 n5 C# W" D& Q* c6 y6 {5 s
+ ?7 d8 I* T1 S# W
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
9 m7 ~0 x* |0 R' d# s/ w
寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:
* V- }( V- P/ l; o$ v, U, ^4 k7 n8 y3 [/ z0 M9 Z
中意邊d角色呢又?
) f& k* `% O9 y$ \6 Z) o3 o收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:
4 A1 F$ S+ c+ e- T: K' T0 T% R* C; O' i3 L/ K
最重要係佢無為情犠牲過
2 C; f+ }# q8 p1 a9 B! q有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:& ^! }6 \3 j$ V4 d* f5 O  x
6 p  l: n4 @* U* T
收工,返屋企先講
, P" `, \! d' i+ o' ]希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。