<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:
# @% o6 P' ], v( e9 O' i+ p8 r3 W0 G# u, K) K! R+ G. o- L* V
我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
+ c4 n- a* A1 _3 \我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野都衰9 ?' C* V% w- d# k* G! v6 ?
好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???9 M* K! w4 a; R; [8 b7 c; \2 L
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:2 {: D( l* ]9 V5 Y0 _, X
$ c% v2 U$ K0 T) g0 v* U
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
6 u# u+ t( D3 E- ^講落去應該會去左性本善/惡論
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05 AM:
, o, Y; \1 w: p+ z( J, ?" Y; H
我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
1 u. n2 N# y2 o因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:57 AM:0 p' V1 r* Y+ }
9 _) m3 N9 o: Q) ~5 V5 n9 T( o
咩女先?
1 N  b9 U2 f2 h& l4 m2 c女友同老婆啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 00:59:: k( B" t1 y* F, {. V( r# s
1 X2 H; h$ O% B9 M1 F! M6 D
妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
: x$ j, m% h8 P1 g& C& E
7 n9 r- Y, h; J" y7 \8 M1 S0 R% {3 [' L又係呢個理論......
2 g6 Y8 A9 ]- W( ^觀點不同......晌度講多10年都一樣...........& P, U" h& W3 v8 j
總之你話佢可憐我就絕不同意...........& Y: p" K  F; l! F3 b: @
不過我反而咁樣令我諗起一樣野.......可能倪匡同我同膠蛙一樣....所以整走左佢隻眼......而金生就同你同吉士溫兄一樣......所以比佢繼續玩落去......
6 W% z5 m. W$ k" d8 i( K( I' a
' ~6 V$ b) O# ^/ W) x; b8 Y" i* x& o2 r晌我眼中佢直頭只係當佢姐夫係行走江湖既擋箭牌....護身符....甚至連膠蛙所講既佔有慾都講唔上......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:07:: N. G6 r* z5 k4 b
& y+ m# l" E3 K3 |/ E" A( w
講落去應該會去左性本善/惡論
- X- ?7 @, _6 y& C& v! c9 Q, l# ~阿紫本性吾差,睇佢死左個姐姐果陣?唉
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:08 AM:
$ m" }9 @8 R, H0 u
' h; ]$ N/ [4 k/ t: {+ N因為由佢其他行為引申出呢個睇法(詳細唔記得)
  ~  U5 b6 A" R3 @2 m# W
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:05:
5 A, V; S6 e' M% d% \3 h$ y) I5 w% A( q3 C/ G" i, T" c, ^
我覺得佢性格係衰 , 但代表佢任何野...
) L0 Y( t& y5 U4 y: k" ^% C1 G' D  j/ `好似我咁 , 比ef孤立過 ... 如果果陣有人幫我 , 我一定對佢死心x地 , 係咪???. G! d2 O# d: R' s- s
同理 , 點解換左係阿紫就 出於佔有慾多???
8 G0 `) P! K  \0 O* k2 Z9 Q) i* U( [" h, B
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:04 AM:/ y* F' d0 L0 x/ [* @0 @8 @
) p) q' J8 c+ v4 x1 c
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,...
0 b1 j* P) }8 P6 N& ?
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:09:' ^5 n/ e8 P' u1 j: o8 H
& ]4 ?5 o7 m! Q
女友同老婆啦
* p; [4 ^% M9 R' q& l" E首選雙兒,我大男人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。