<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:26:
+ v2 u) J2 z/ m" L" ^* A! }7 `1 `" `8 Q9 W+ ~
係e+咩都話要分開姐~~
( P' l' S2 Y' j7 W. e8 C* v0 M0 S  Y  |, g7 {( f
睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:
0 C* i! h5 J% b. R( D. V7 P2 Y! X) N6 [- w3 X4 C! ^8 S
講埋先,你咁諗可能因為人只有一套...
# y$ G% L2 `/ \
快d番歸再傾過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28 AM:
  F& K6 b. c( y# N7 d2 S) W* F- H- y9 a$ ~! a; v' n
講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
4 d5 P+ r$ d5 n你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
大家點睇慕容復?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:33:% s: O  j" z) S9 t$ S/ k

$ F+ T: M- w0 ]2 L7 q6 W你ed人咪指住 徐生 , 否定人地係 好老公 好老豆 孝順仔 既人羅
2 A. p+ i& X& n5 b8 i" x( \2 R我指D人係咪?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:28:8 Q5 S+ L% \7 C6 l

% B' i# T; ?0 L5 N4 s0 x6 t* e講埋先,你咁諗可能因為認為人只有...
8 e& H, Z: j4 P) L# q' k0 a' }

" Z" E  o9 ^0 u' M/ \2 M, C& d同意...佢既情況的確係咁.....- Y+ v" R- a4 B% Z3 S3 q: |9 t, X+ @
但既然佢根本不知正確既價值觀是甚麼......佢既種種惡行不就正正反映佢本身既品德/想法(即佢自己既價值觀)????# L: j# v1 H- |' a: ^; y
佢唔知自己係錯是當然....但總不可能因此說佢沒有錯把???1 Z# `  w5 b+ `  u) {0 C
* t$ R+ M( B* k, P1 {! q4 B
哈哈...你走左...三缺一TIM.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:30:
8 Y$ W( T( b# y3 j$ l+ f; F; x! ~# [8 L( a9 h0 K7 \4 z: d) \
快d番歸再傾過
" Y6 m' U6 Y6 H
太古﹣﹣﹣>元朗
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:29 AM:
+ x+ _2 o7 @! y0 V, g8 W  P8 I2 C' E7 K/ c$ ?( s

& P. y9 T1 X5 _+ g睇左幾次.....發覺金生晌呢點上唔知係咪專登寫得曖昧D???睇左幾次我都唔能夠確定係咪.....唔知有冇高人赐教????
6 r5 O3 c: a7 B
e+d人成日話 感動 感激 唔係 愛 , 咁 愛 係咩???; D# f8 R4 ~7 N6 k* `. U. Q8 m4 ~6 P
講到有理由就唔係愛咁 ...
- P# i8 j' w( O! U我絕對認為愛係有因由既 , 好似阿朱同橋峰
! ~: T0 J, _, ~: @  b橋峰因為世所棄 , 唯阿朱肯委身於他 ; ; f7 U( ]3 |1 `8 v6 U# m+ Y
阿朱就因橋峰救過她 , 而且佢又唔嫌自己係婢女
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:38 AM:" s1 E& Z0 @' M! \. j' B
) [8 \/ Z% _8 W% Y: ^3 f, z
太古﹣﹣﹣>元朗
& ^. p7 i- K# Y4 @
仲未走…自己生意?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。