<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係
0 p6 J' `) o' P4 I/ q呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:
3 u& p2 Y8 \3 T8 V) R; @呢個標題真係出得好,呻吓先~
2 t5 w5 ~# w: X2 s' z...
8 Z# J! p6 S, f# \$ Z

$ }1 C1 N. A. e6 m# R3 }+ r! [精彩, 精彩
/ a( D$ w/ I4 O
1 T+ Y& @% d, _$ p2 M大皇你又係低死既
3 ]  \% G# @9 V7 |有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb . z9 i8 z8 K: D( E; X$ ~1 r
, h; d7 S- G' {% Z! s
今次重唔捉蟲
3 H) I# D% @# j2 M# Q9 `3 h8 s7 _% t/ u
[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
1 A, h, v# B: Y3 e4 u9 N% {9 t; P6 ]9 g
佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:
/ B4 ~. g# f' x* C有得入大皇皇宮更係
) O1 b2 P0 f, t呢個機會幾多人想都想唔到
  y# r: I! t8 Y0 ~5 x& `
% o& L# P- J7 J4 _

- h" v2 z. I) {0 z' C" g唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
/ \# X* D  {. I9 p8 H% g5 `小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:
. B& B+ E/ ]2 U) ]7 f+ X精彩, 精彩 0 R' o8 ]5 v# Z% P" L

# r* [: G6 y; x: T# T1 P大皇你又係低死既
' V% H" M/ e5 b* K( \$ a有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb * R6 `' C* ^7 m% g$ a" \* ^. v

$ O+ ]. O( F, ]: T, s今次重唔捉蟲
2 ^1 e/ a5 a) F: K+ y
7 F+ @% g* {+ B7 K
: i; }( @/ Q( L# h2 F% X0 `1 y# r
精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~( V. i- D$ V8 Y1 O; N
依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:
9 ~3 e, b5 R& [- \. C/ {(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:
) Y9 _  G( I" w- d仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
' V5 E6 S- [2 ^& k2 u5 w  n1 P( n9 _2 Q: L5 Z: d9 b
佩服佩服
  |# B% k- O; V9 I

( `6 U: }! _- g/ r' J+ f& \# j/ e. \' h/ E  z
嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:6 E* a! j5 r0 ^& Q2 n2 u; p

2 O8 O% s& t5 S& w: q
5 N) G1 \" F/ x% W! \: E. ]; C9 J8 e, Y
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~, _: f& I4 t( b  q. g" ^
小弟瞓橋底嘛~
" A; C$ b2 y; n& s* C# j
又唔早D同我講
0 s; l% D1 P3 o0 \裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:" G7 i+ D, q  R+ \- c+ g3 w* y
; \, U! N' _8 g( m' T5 ?3 Y9 e
又唔早D同我講! a4 D5 X! }9 s
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
2 s8 m# E( O2 K; c  P; u
( @# d* j, Y, _( M
9 N+ ^7 n7 g( t) _7 b6 O, B  N1 A
我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~
. x2 o) Q1 b. n依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~2 \: o* q* E+ r1 E4 \
不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..1 p8 y: Y& X7 q6 V$ c  V6 V
小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比
5 L# N7 o) _0 `5 z4 Y7 r8 S* R; E7 u& H9 |& V& z7 o- f
>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~! G+ E9 ?+ j/ S' [' R
個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔/ }1 `6 q% X# J. A4 ~. v

8 z1 U8 h" b* N, C4 g>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!
# a/ a- ~, G2 y4 Q得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。