<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
4 M+ G3 d: Z  j
: q& l" U$ U5 z/ t0 f: L可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:24:! ]; G; Q  @& d: }1 R+ Q: h( }  ?
>>>小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比" K% n- @1 s7 l. Z* w

4 N# [  X9 O: U; i- X>>>個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔7 z6 e5 ]; P% Z
8 h+ @& x& l, ^; x& s
>>>得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦
) \% W" v6 J1 V" [! Q3 x7 G  r( x: }5 t6 U0 D
1 E+ v- o- k% ?

$ y9 Z# H8 ?" N. P0 f( C, ?2 T. Y6 @個竇唔係我咖,係我父母親大人咖,我仲係瞓橋底咋大佬~~~
, g* d9 s+ Q% k3 ~) m邊似得大佬d 你咁好人,慢都照用喎~& q9 g5 W  h' z2 u! p3 w; E9 S

9 ^" N$ E) N7 L2 G個靚妹唔靚咖~ mk靚妹仔一件嚟咋~+ d2 j; D; X  @2 }* T# l5 g1 C
0 ~) p2 t* c. o( F8 h( T5 b- I
我諗呢,件靚妹應該係職員B 條女......所以佢兩個後來係一齊走嘅~agree:
Originally posted by kinz at 2008-6-29 19:41:( L! U7 |  v; Q4 P5 h7 D8 D: K- t
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
: j! [1 C* I$ }3 v) r
5 ^" b: U" R* @* w+ k0 d+ C

9 [# [- L# a! D呢一點我又認同喎~% {" e6 I5 n: u7 x; R) H( `! K8 L
so far 佢嘅服務質素都真係幾好~
Originally posted by 我愛波啲娃 at 2008-6-29 19:42:+ J& }/ Z3 }: l& V, a7 l
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!1 N& r+ B0 ?  b3 b9 O: i% @  K9 j$ C5 e

0 l: v: }  ^' P- m$ P0 U可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
; Y% n+ S; }# z& r/ w, X
" C) x! |* z: A( K1 C! Q1 `! B* y: d4 N# `
係鬼靚女!係一個招牌跌落嚟都責死幾件嗰d 旺角貨仔咋~~~
4 G7 N% P8 h' g仲要應該係人地條女喎,邊食得落喎.....7 U' D. i9 A% ?$ M5 F! C; n! o

' }) E0 s# \4 U) b我夠無咯~~~~

擇選原創

兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲要跟多個靚妹! 5 K: g4 e% a) C" z+ }
仲要好sweet sweet咁對我講:hello(係佬)~  
# g% ]# n1 v) Y3 o(我操!)
( @  f* U0 P1 ]2 x) y/ d我:唔係吓話,呢個女仔又點稱呼呀?: G* l2 t7 x; O* S
淫 :呀.........佢都係我地同鄉(睇個樣好似未夠秤喎,同鄉?),佢負責service咖 (咁即係上嚟出口咖啦! ) 你唔介意呀可?(我.好.鍾.意!)0 w& O! N) F/ N  _* m$ e" v
跟住賤 同個靚妹踎低左唔見人,個靚妹好似好滿意咁O晒嘴,真係想賜贈雞巴過佢!
- Q9 H. c, y- M! D' q: ~# N# f  h- W, E0 q, e  Z# |, d: }" ]
....<play完>
1 t6 y9 I9 a7 B8 S% Y* Y4 k) ]5 i( ~3 P2 d0 n$ @+ O
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-29 at 08:44 PM ]

474 x 595 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 06:44 PM:# x; A  _7 l" ?" R: I

3 o# A2 s/ t0 u1 l% ~4 p% U- w  A
精彩, 精彩
* J3 @" z7 J0 u...
( F2 H# q4 {, o) ?3 G
1000mb
Originally posted by playbr2 at 2008-6-29 20:21:8 I7 u5 z) N$ H( v6 @
兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲...
# @6 z) D+ {6 C  P, Q+ K1 R
2 M, B; F: K9 j; k, o. }- S, T: g死仔又嚟屈我八爪魚?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:10 PM:6 }3 t, K. h9 |  A7 ^+ x8 x
$ G8 W; z! Q( p
精鬼精馬咩 今次真係多得...
0 o  W' |/ ]& {1 e; _

& x% j+ i1 r/ \: |) o+ m你個母親大人真係多得你唔少 " g1 M* i1 n. \8 B

( _8 }. B" ~) ^6 ^母親大人:「你個衰仔幫我申請埋d 豈有此理寬頻, 真係豈有此理, 等我打過你個衰仔先得!!」
Originally posted by kinz at 2008-6-29 07:41 PM:
/ a5 S0 A6 |% {7 A) L我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
5 y; t! F+ `: e2 {/ x8 y$ N* e1 i% u) G
4舊水
+ X# ~+ h; Q9 v$ G& @9 H# z
# c" s0 e1 k) p  F1 |" Y5 N你用幾多 Mb 呀 ' b* q- C7 S; j" R0 ~! V

5 t: [7 j; i9 A+ v100Mb 又唔止, 30Mb 又唔駛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。