<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

2 X1 W2 l! K  i* o0 R& K  N) l3 ]  y
看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
4 K8 u2 J8 O9 {8 Q5 I6 O/ ^! G, t% w- Y. v6 V( N- N3 k
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
& a) g$ }. E# s  y* M: H8 c6 V% R) P3 q6 v# F, p
我個account好耐已經無出過乜野幻想post2 y6 H! {; w) N2 R, M" u

0 _: M/ A. b" s9 S係唔係講錯過野就永不肖生?
; V2 c* `! R' d
4 V; d  y( {/ B( G0 K" ^, G8 o9 _你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?! p1 q1 j' i& b0 y3 V( n, u; d7 k' K
6 Y7 T! l5 u, C) [

' Z+ `3 T3 B7 ]6 c& N# S; Z講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?  D5 ~4 x8 g% [5 @9 a
: j1 {3 t% Y& Y% X
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? ! i: I7 y% a6 U% c
2 O) o& q9 T3 M7 l: n, _0 m
1# Babafett
7 [3 D, G0 v$ M! D( g7 G% O  r2 y% R+ j' `" `( `3 \* ^
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....$ [5 J7 G; }+ v* b- @
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
! g( M. k, @4 }
' H& v- _8 w& w! X& K! W& A+ I其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
& F3 e  J8 K' r9 g; l% n* O! Q人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
  m7 Y6 p7 `. k% whamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
" z5 h& `( A2 F3 S7 A( X1 {% Y
3 n- T/ ^3 p6 |你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
. i8 ]- t5 c# l* ^3 S( ^! A
$ d0 b9 {4 Y+ O: N你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦' u: k' s; \; @- k. C6 ^. O
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
" s. p$ t+ V  ?  b0 e& g" m5 l
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
- y8 t. \$ b+ z) i/ P" Y# a4 @

& L7 s; A9 F. g1 K你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
  S% [4 y5 y* Z5 b6 HBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
; F: P4 E2 E3 z1 u4 P! P; H. \0 Z/ Z  s, _3 }8 E
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
7 D3 T" p8 T3 K5 A0 q
8 R, R6 x3 M8 A7 h, W! q! @& ^6 b
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
2 u" k4 Y. b/ {& |+ chamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
" l- }% X& r; e' ?+ i( o; Q6 B( y$ s& c
2 o3 ?* Q  M! [係你男朋友話我聽。
& g) h. Q2 d' h( T1 a  T$ d+ c  G# R! H! E2 m
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
* N5 ]; O6 p8 j; C" `我沒有針對你!很高興認識你!8 t7 s: P$ y% [  O; K: O- b
但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
0 `' c/ v+ v, U
& F' [: D! D. ]% ^2 B7 ~5 c
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
( p# H8 U1 s: h! N6 O, D+ Qhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
; }/ N! X) [3 _; o8 q! i; p& x

! A$ c2 I  v1 e; b+ s* z  P係你男朋友話我聽。
, p* A4 Y4 }& n) b! n* ?2 M7 K/ h7 v8 p) e7 o( ^5 K9 t8 Z9 c/ O) _
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
: X! w5 l8 A( R, _1 S& [Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
0 f0 O* `/ q' ^8 n5 K8 ~

! m5 d1 T8 D' ithanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。