<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
5 n1 D. U* q8 n# G, H. }9 ]
; j; Z( [/ s+ z! j/ K$ _; M
thanks for correct me.
* ~  [  w' z  ?. G5 Qhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
. T" O! }7 ?( [3 f5 R& H( Y$ k3 E
You are very welcome.9 Z& |* K) ~1 D- \

7 @: Q+ l( Y' z0 N5 N7 W其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。: k, {1 O+ h9 U2 f5 I, ~2 Z

9 M* I  h: i/ zAdd oil ! =)
) I- t* d3 d; {1 [6 [( W5 ]& L$ l
  X$ z/ z6 M) Y; F2 ?: j1 R5 P係你男朋友話我聽。) K: Z: R3 D3 Z

' X8 M# G, ~  \$ U% `9 o, {# w% UBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
( c, s3 `# g# p5 e" L+ m* q. YBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
# P8 R8 ~' `* X
) ?; `! B! B7 p6 C男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
) }; s8 l+ u& G% L7 a; e如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
+ h; s5 ?* T- p
% X* M5 i4 c/ p) u+ x
男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?1 s* \4 ?6 s' r. Q$ {7 E/ M/ ?' T8 O
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........1 B3 W  Y/ ~% S
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
1 C5 C6 l" ]% {" m; }9 m0 A
  H7 P- S8 {+ U. B我話男性朋友。
13# Babafett
4 O) k7 t) G' i' s( b7 c3 q  F0 T7 g, K, S
我邊個男性月朋友玩過我jj????????  H3 o2 R& }8 L# r  {9 h
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?! ?/ y1 D" b. b) L3 `2 B
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?8 E2 [! w8 ]. `4 j

. X: m5 K# V; ^6 N你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....8 F# A' e) [0 O" x/ F/ S2 t
唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
( _+ D# w! @& ?勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
4 b9 @( e: }7 w3 A/ B( D: ~" t# O7 Q# V/ M* V  R
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  
( }0 h9 R2 I, q$ O, j
4 q  p3 H, i$ n. M我邊個男性月朋友玩過我jj????????
+ Y& G, Z/ N5 q: g5 \6 E# O7 t" ]我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?8 @/ a/ H; g: C% S) t8 I$ w6 [  F
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?$ {( [2 b8 z' u& s

# O& |$ d1 g# P  h; d你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
( B* w* \" v- @4 F5 L# n( n唔係我叫版主 ...8 ?, j. t& Z( I) o0 Q+ t
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
" `; l- k& |0 P* _5 x0 j, h. P4 x0 Y. x4 `. v  ]
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
- x/ {7 e" s) e* U( uhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
4 E/ L" x. {/ d2 p$ D
8 {- p& g3 B# R& t% Y其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
0 @& p( j" e4 I
; R0 B  b( A7 u2 M- S所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊* a1 t4 L0 u8 h$ }: ^' Z) i
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
8 x& c& Y' ?; H# `& Y8 v
: ?' A+ ^2 Q- y+ E+ e, {; _7 _. z
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
/ Q6 F, m6 ?5 Z5 }6 G勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
  H: l3 @1 r) Q( v5 Z+ g7 i勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
# `% P! j" t8 s+ r7 T  _
* A; C6 L- x! B- f& U
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
1 h1 s: ?+ v) u6 D
  s3 J) B- }" Y所以我話你同性戀都不算侮辱。
9 u; k/ C5 M5 rBabafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
* ~3 {) l8 N" U" L( {7 A
1 p1 r4 M0 D) U- m: C你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?1 T1 A0 T1 G/ s1 d$ x
" l9 H$ y) D$ `2 u
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。