<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
$ h7 q0 ~/ C9 M2 C8 ?: c

* [1 S6 P' N; i  G( I1 {; uthanks for correct me.
' t( u' l8 s  q5 X7 khamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
  b0 ]) a- i) ]0 V; C: \$ }8 K- ]( j4 f1 a" @) K; N
You are very welcome.- M) K- X' m; A- T
) r/ h. M8 Y& y  o& ^' U! l
其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
5 b" G" f: H, k, z. l6 ?
& U6 ~# e  D; i5 y% ZAdd oil ! =)
( K1 R3 ^8 e" G& M$ d% F

7 K$ Z5 S- e+ H- G+ }$ t% {3 e係你男朋友話我聽。6 ]1 Q. Q% I; T$ c4 l
( W  H3 V2 X' X2 A6 N/ ^* Q
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"7 p) U9 a8 d* `" G8 W4 G
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
7 t" F8 L0 |; }! f2 j# ^

4 S' }& H, h4 v0 g- P6 ]男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
" g0 Z6 g$ o2 r1 f如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
  z7 t* S  h" U: l1 a
! X8 F8 z0 T9 ?7 A. Y( A
男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
4 X1 ?9 T9 [( m: _5 E( J如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
( l9 ]! p& h* q$ \) vhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
* O) p3 U5 m- B  E0 Y; M, p
1 o% d3 ~- n5 D$ A9 i  E3 P8 ]
我話男性朋友。
13# Babafett
) y6 _  G% `% x2 }( r* P; L
; r4 H4 b& }  ?. k; u我邊個男性月朋友玩過我jj????????
% Z8 X% _* x! u9 U$ n我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?; P9 p' R' b2 O
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
5 G# r/ X/ f4 P- E
" w) Z; @' j8 J* O/ ^你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
7 w1 {8 G; \, M唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦  x; t6 [& b; L
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
7 x  d; x, ^0 ~/ z7 v" ]+ ?7 y
) [& _' F+ H4 V1 H4 H! U% Y& z  h
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  
" J$ _' t$ p& f( P' [
1 R- n. L- U  M- b2 d/ h我邊個男性月朋友玩過我jj????????0 Q% v3 W0 L% y+ r3 D4 o
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?: N& C& F# O* E% Q/ ?
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?7 H' a# _- w  o7 r* b, v
: o  K( `$ a, `' O" t1 W5 E5 X  p3 ^
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
- j: t7 L7 C! a+ Q唔係我叫版主 ...0 g; Z! A6 x" Z; p! X! W/ e% K; f
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
% C+ y3 i2 X, \% \: C" n. {6 ?9 I8 j( G2 T9 ^% }9 v
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.' ]% v3 }3 ?) K4 Z7 e6 b7 w1 a9 p" W
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
- S$ k: ?/ Y& |
6 R9 G" `% S* ~
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣. H2 D1 n+ J/ N/ L3 l

& h6 t) L* W2 C  _/ Q7 a! t所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊9 \2 ^$ y% }9 y$ }, ^4 p
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
7 @) m3 s1 y4 d  e8 @
: f& {) R: Q! g  l唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊' Z7 E/ G" h( L: l' x& F
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
4 K" h4 S  S+ p* t+ n( Q9 `勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
: E0 U3 l% z' z+ R8 m0 S* f

$ l8 _% p  h7 D6 X' W其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
3 f/ i, p) n8 A& a8 H- B4 p% _. \- D. i. l5 e0 m
所以我話你同性戀都不算侮辱。
' f; ^6 D5 u4 I+ |: q8 y- NBabafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
3 `1 ~' J* M8 d7 J( `
  M3 _+ _' C/ X* S. S- n2 b7 d
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?8 z6 z- C/ w, H7 K0 J5 v
: x: V9 m' g  J: G  E
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。