<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
  |( n/ [5 P/ Y3 L  ?  O5 |$ v真記得定假記得先?吾好敷衍我喎仔?/ g$ m( n; `2 H4 q" P6 P1 q
alan3015chan 發表於 2009-12-17 01:04 AM
俾你識穿左添
6 o7 _! v7 @: B5 b. D# h/ c我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
3 }# q, J+ r' I0 {, c- P" R+ V  r不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
起26fun話我hamsubboy拎條jj 俾 我d 男性朋友玩
& Y4 V* E& Y' B9 ?1 v
+ |6 `# S0 @5 S1 `  a我依家要求Babafett 在 24小時之內在26fun所有 forum 向我開post道歉
, s' R9 g0 j1 k( i5 \hamsubboy 發表於 2009-12-17 01:14 AM
佢居然真係當你冇料到
真係眼訓,有空再來玩野~~~~~~~
8 B& b1 U2 b: v# v4 Zalan3015chan 發表於 2009-12-17 01:16 AM
( A8 [) |! A; j4 B- j' k3 E" P2 K1 k) y% f) `: X! w9 h
未解決!6 s5 P, }. ~1 K: ^% d. h. P
未解決! 7 A) h+ a) M4 O( C3 \! z9 x6 R
infjlam 發表於 2009-12-17 01:12 AM
0 q' T" A( S  X+ {$ d2 X6 X8 l+ |  b  I- Y  [% J. m
YES! 未解決
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢居然真係當你冇料到
' Q0 h  r9 Z4 N1 Y  l勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
! Q3 h5 W0 G- k4 M8 X4 V& [
人地要訓覺去瑞士* M2 G! z1 D5 [) b8 q

& I; J  v  f6 E+ N' u# @話人同性戀不算侮辱; g: V2 A! [; w' ]( A
但誹謗是罪
佢居然真係當你冇料到
8 i. h' f% M2 c! A1 Z9 Z勇勇 發表於 2009-12-17 01:17 AM
' I' [# H1 R6 D' y: }  y# Q8 l. w
- n' \0 {% m# S6 w2 b當我absent... 有無落注呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
俾你識穿左添 ; `, O- a$ r. E, Z# A: X
我已經好耐冇吹水喇,不過見到有個奇人就忍唔住講多幾句
9 E2 p5 w9 |% H1 {! w% d不過你個大名真係有D印象,但個頭像就唔多認得/ i, x# {" U4 l& @3 N" ~: j& ^6 a/ z
勇勇 發表於 2009-12-17 01:15 AM
8 R$ v; K# T* P/ l& h7 c梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
$ m5 \* W/ n5 u! b$ f$ R9 v/ h: k  H吾梗要啦!我記得你咪得囉! - |1 M: B5 e1 ]  {
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路!
) G4 s' q3 g0 [$ B) H
人地要訓覺去瑞士
2 C: ?* e) V$ p0 t" E0 g- F
! P4 o2 V8 M, ?  a1 O" A! C話人同性戀不算侮辱
( f. }- x+ N) c" @' F5 ?7 ]但誹謗是罪
+ D8 C' Q. v# wKIU 發表於 2009-12-17 01:21 AM
+ {" Y( Y4 x. b, h8 n" `
; Z( H  C$ o* |1 Y就係呢一點, 我會唔會係香港第一個在網上告人誹謗罪成功既第一人?
一 定 會 成 功 。
, @$ r9 |; @& `3 e5 v6 H" o, M% w
梗係啦,當年曾和9哥,甘國武等奇人吹水我都眉頭不皺!今日我都係咁話,又見奇人!!!
% S8 A! r/ e1 _: r吾梗要啦!我記得你咪得囉! ) o/ s% L- u0 W2 ^
冚家鏟我係呢個壇9年而家居然係新手上路! ...
2 t' V8 r4 l4 ^  z0 i" valan3015chan 發表於 2009-12-17 01:21 AM
% w# a5 m, X* j7 F7 g: X4 Hentfun係2003起壇。。。9年?
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。