<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖

救命啊,版主,管理者們,沒有分

版主,管理者們?請問今天點解發貼無分啊,救命啊,快嚟處理下問題啊

評分次數

還沒有人啊,等住你地救命啊,唔該
還沒有人啊,等住你地救命啊,唔該2 Q. [' H' t1 T3 M; Y2 V7 `. j7 v
aiqianli 發表於 2010-7-24 07:44 PM
2 s" X7 A4 N+ \) c6 Y: v5 H( |
暫時改由人手加分.
3 @  {9 l& |& [暫時改由人手加分.; U8 B; {+ f7 e" u+ R$ O4 u; {
d228216 發表於 2010-7-24 08:08 PM
4 A# g6 z$ o$ {0 D6 i
; z5 j! O4 Z# w! m& U9 c7 h
麻煩你呀d版大, 我嘟係, 我今日(24/7)在aio區內, 出了3個新post, 刀一樣無加過分喎, 唔該打救埋我啦, 唔該, 唔該.

評分次數

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
" o+ _; G. a  C
. H! O8 r- e9 o% a* e
麻煩你呀d版大, 我嘟係, 我今日(24/7)在aio區內, 出了3個新post, 刀一樣無加過分喎, 唔該打救埋我啦, 唔該, 唔該.
- O/ d6 f8 h+ Xbobo21 發表於 2010-7-24 08:36 PM
盡力啦
盡力啦
3 {! _8 k" E0 e* K: r* J% Cd228216 發表於 2010-7-24 09:02 PM
) X5 O) G: |; }* t: k7 `. e

# b$ \  P, A2 l4 a唔該曬, 可以幫忙, 唔得便算吧, tks.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
無啦啦做咩改成人手加分遮,人地都係中意呢個BBS夠多嘢玩先撐咖嘛,一時間又搞呢樣個樣,: c! S$ x6 S, Z; v

4 j; f6 p! A- p# D+ b麻煩你版主睇睇咩事啦,我都發咗好多貼咖,都無分

評分次數

無啦啦做咩改成人手加分遮,人地都係中意呢個BBS夠多嘢玩先撐咖嘛,一時間又搞呢樣個樣,0 Y; W3 M2 {6 F1 Q" G

: Q  V+ ^7 X3 h: g/ d/ E, F麻煩你版主睇睇咩事啦,我都發咗好多貼咖,都無分4 I3 @: s) d8 ^$ V9 o
aiqianli 發表於 2010-7-24 09:31 PM
有質既貼一個我就可以加你五分
7 V* I' x7 B! g0 H- X& [. o但其求諗個問題就開個貼,自己又唔講自己既諗法的話,半分都覺得多
3# d228216
( z! U7 X2 t0 F( J2 e# ~0 n
( O5 U0 O" Y8 b$ l. Y4 N; y依家都都仲沒搞掂喎,我又等住分用,哇,睇睇咩事啦,或者你俾魅力分我好無?唔該你4 ^2 H0 S% _. t3 q* K$ x
唉,無拉拉做咩搞到發貼無分咖
6 C, A: ^/ `% d% e" V暫時改由人手加分.
: O% e1 a, w  |) N) ~4 ]; Yd228216 發表於 2010-7-24 08:08 PM
2 A9 V4 Q5 B; N6 U% p( P

$ U" D, E" n' t3 R/ c8 a人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。