<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
  _! |$ z- `6 S, O
# k8 p( M2 c: h. A26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.; K. |* Q. `# C# s& D0 y! C  N
d228216 發表於 2010-7-26 02:17 PM
5 k! D  O3 e- x  }- J, [
5 Q+ S6 Y1 F8 y
吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?
4 _, ?+ Z) Y3 D* I& P: N1 o" J, S
4 B2 f# R5 U' _' }: o* q" c吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?" n! j" a* Q8 H6 d( v+ V% I
aiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
論壇有好多區咖,我地一直吹緊水喎...............你唔知道
5 B1 q7 _) Q0 v6 U3 K; G1 G1 m# J
吹水?我唔覺好多人吹緊水喎?邊度新聞組啊?  f0 h& A; T1 t  B3 z3 v9 @4 Z# f/ `
aiqianli 發表於 2010-7-26 07:06 PM
期實你想要咩野
要加分好易3 g; f/ ?" ~! L" W
http://www.26fun.com/bbs/thread-232451-1-1.html" A" V. R% a& M( g. Z! g8 Y
" ?3 J+ z# K# P& m. E- v+ M
[送積分活動] 新舊會員轉貼26FUN圖 送積分 人人有份. C7 x, k/ j/ i4 V
方法: (只需2個步驟)
& q1 q- G3 v( R1. 將印有26FUN標誌的自拍圖片張貼於其他網站 (網誌BLOG, FACEBOOK, XANGA, 討論區, ...)  @" M' R+ @8 I/ n8 h
2. 把該網址URL回覆本主題9 L$ j/ G2 T+ J; u1 `
$ l- E! S( A" j7 E7 s2 s9 ?" z
*每人每日不限次數轉貼& d  [8 N$ b; Q* q' f; @* q
*每日回覆本主題一次報告所有轉貼網址, 獎償積分(依轉貼數量及宣傳效用決定多少)
0 T7 G  R: v' f*印有26FUN標誌的自拍圖片可在攝影樂園無限下載2 ^; `; J; C! H4 q, m' e2 K+ j
*[必讀] 積分使用指南
浪子~孤獨就是良伴~
唉,算了,都係無嘢了,當我無講過啦
期實你想要咩野0 P2 o5 p; k/ I1 l/ a
奉命 發表於 2010-7-26 09:27 PM
# I7 W, k1 k8 b/ W6 P( @) o( M+ V5 p2 [1 F* Y0 A& J
我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
  M+ w1 B& l( |8 t6 G1 X
9 T, _0 j% s4 ]% D9 ^+ ^0 o
我想要分,多啲嘅分,就咁簡單而已
6 J; q% m4 s) S6 o9 e8 Maiqianli 發表於 2010-7-27 07:22 PM
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=233158&page=1#pid3465135
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。