<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
  x  N( I' r! k; M- P2 s% s) K* Z' a$ w
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅/ ~* ~' F1 Q6 O! L
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
. d" m% U" k$ a' s2 f& K
8 h. T- F* e1 X5 ^2 F/ d5 I' v
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅
% ^& S# t0 l4 W& yaiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
1 I/ t+ I5 l+ `1 c1 F& Z7 D
係AIO POST 下正相咪得囉
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
% R# C% ?$ [% \係AIO POST 下正相咪得囉9 K( _% A% C0 y/ D8 N% Z+ g" N
Winters 發表於 2010-7-25 02:12 PM
1 a, w" b0 Q. M2 }# ]  O: r2 M2 s, n
; k$ G9 ^* h; d2 u) W" R/ M
我都唔係要個啲
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法- }3 I; Q8 W, v
d228216 發表於 2010-7-25 02:08 PM
; ^7 \" ?1 P5 C' N0 p& p5 S( D
) j6 _7 E+ V5 H4 C( V
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
; H; ^. V% i- P, |+ R& M% R迦樓羅女王 發表於 2010-7-25 02:39 PM
4 @) N$ O  Q7 V# o6 b0 I8 w) Q4 c$ I9 b) w1 E/ g9 }. o
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?

評分次數

* ]; c: R! ]$ _! x; M1 W
5 h6 `* ~% v% n啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?
) L* E4 E, F8 a/ f# m; p' t& r( eaiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
7 {' L0 c% I; Z8 P$ V5 G( X, Z: R: z
使唔使睇少日相都唔得呀......
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
9 |2 g# w8 |  Z0 K: q/ a' K
6 `- W: ~0 V7 H4 c! b# J) `
使唔使睇少日相都唔得呀......
; i% i. i; q% y( i7 Dslwong3 發表於 2010-7-25 03:21 PM
& t# A  B- }8 p/ J9 s  p2 Z  R8 K4 l4 F- A' g7 v, b8 Z8 m2 r
唔係睇少日相咁啊,而係無拉拉改成無分就覺得好無道理囖
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
1 V  _3 S9 \3 d& `4 a娛樂 發表於 2010-7-25 07:03 PM
/ U# \) L5 f9 v+ @% w5 p0 t9 w9 W
( e4 D3 c' t' a你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。