<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!
2 B- n' q6 a$ O7 D6 f又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?9 B8 M; s8 a& A! L9 |0 i, R+ }
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
) N& E+ e7 Z6 P" ]5 }4 p
佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,2 D$ U2 l6 R3 u/ p" |" _+ Y
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
: {. \, T8 Z5 |, r5 n8 u6 q若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
+ W! |* [4 D' y, V6 B呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,* F8 T9 B2 c1 ^* D6 H
若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...5 Y$ `, S7 \% A) [  q
infjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
. H! z. z0 T; B5 J% E5 Y
你可能覺得D賓妹懶???
. a6 S4 E4 O# o& w' U
你可能覺得D賓妹懶???2 ^, J) y6 l# T9 V5 v% _) z
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
; B3 H' w. Q0 q) T$ s$ I0 q3 I你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
; c4 j" H8 l9 ]- \你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)7 e! P1 R1 t7 N" M
infjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
/ ^6 S6 @' |8 R% {: h+ j$ H
我唔識d賓仔喎 ...
& G7 h, e# p2 a/ {3 m# k
我唔識d賓仔喎 ...
1 `7 D& n4 S6 [; h迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
" ^+ q+ x. h$ B& z+ i1 H4 {

& d4 h9 G* h# }, f8 k呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?* G- |+ P* W# V0 U, n2 x9 I; c  |
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
9 [" w% {6 d: }- l& Y& e) ^  ~- [# o" Z* M5 O/ \
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!+ h% d* ?1 O# l, y  {
說明一下,, i) |0 j4 t% u  F# J% o
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,1 a' P, c/ ]9 {) f3 W
活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
( T3 H1 l+ v1 |

$ r5 Q: ?, u. [( Y4 Z/ `呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?$ Z; S# E" W- n1 @- p5 L6 [$ X
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?% Z7 Z  K* I/ d1 u5 H

" x& C6 B) n1 m講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!$ Q. {6 |9 D; w  G
說明一下,
8 w  a; E1 l4 j  z我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
  P2 @  j. l+ H8 H! s0 G活在 ...; R4 {2 {/ O; ~$ S0 @7 Z
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
/ C. X7 p; L" ?0 P3 G4 f
( A/ t/ S# o* c( L* O6 [9 g- ~% }呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
% c) _6 @! x7 ~1 A) n成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?  S& V. \4 G; g; ^1 @( g- ^

: ?0 B) Y7 e7 @: s; ~8 N講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!0 Z5 w5 b; x; o( `% F' N
說明一下,' G% h5 Q, C6 d* B6 I) ]( Y
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
) Y/ c! b, G8 l1 k- ^活在 ...* b* S  ^% B3 U/ }- ^1 Z! |7 @
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
1 H6 K* t# o6 L, b
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
: T7 O/ R: Q& r. `8 V當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!9 J8 Y8 {: [+ A2 ~2 S4 W

4 v4 P8 \1 R- `' O0 T' B正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。