<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
7 K( |* ]' R7 i9 E' C- N) j
5 X' Z2 {/ B. b* ~' O) {. A如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,
* \7 p' ?; Z" h那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
! u! y# q' c, }8 R& uandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。
+ w+ n6 U" D" y6 F% @只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
; M# Z: M. U: }& d" Y2 _* ^就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
, s) {3 {) n+ G/ F1 j: r& @大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo .../ s' M% l, X, {/ o; N
andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
# c, c; Z2 U& f/ x' W/ y$ B1 r* y- e) {6 F) g5 ^- N# E2 Q- e1 u
會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
& L. G$ ?0 g0 I- S* h
' h+ P: f7 h) u7 I6 D9 Z先不論誰是誰非,誰對誰錯,
" o. p  B: D' p& m& A; s+ i唔談論其他廢柴二打六,0 B; |$ ~5 A9 U. H" {% j
黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,6 g7 c- K5 Z1 u* _: P  o
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭? 7 D6 _; V- I' u: J
有乜咁大件事,唔 ...0 d6 q2 F! a2 K; m5 R/ ^
infjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
- W& T# @3 a& T2 L9 e; H1 R  I
7 m: a. D1 |- w" ^
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。3 Z( Q1 i6 Z4 c& p+ T9 T; L
你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。
7 ?8 q, O2 o* F/ X3 T/ x0 d大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
& i  K, G. M; v/ G7 n
6 H+ e0 B+ [3 `/ D4 ~8 N3 R
你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。
2 a, a# H& X4 ?* m+ t* w如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既
* W: G9 p( n, ]9 H4 \3 @$ S只係你認為我講既係你心入面果隻姐。8 M& a% d3 ~7 A% I8 Q/ N
大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
, m$ D6 x! u$ u; ?+ k+ e
4 d6 c) h# H2 F6 A$ p8 C/ {7 B# b/ T係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
$ p1 e5 e; R. K8 D6 y2 t9 B0 X
* n; u% V6 k2 E% N! q, I2 A如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,
; h, X, X. E0 M/ k$ l9 Y6 Q那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗8 w) w8 r; x! ~0 E" |8 h
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
( o8 o: ^/ `( G; h3 y
: [! J( k) I& D; p: f( \我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
! g: {% r  `# I- t% D& f
* J) X0 O; g* A阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
2 h: B; d/ ~, H2 Z4 v* g: j1 d/ R9 tKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
% B- w/ @$ u4 j$ i- J

6 W: u- ^# h9 }有幾耐?唔夠一年都叫好耐?
, V3 k+ n+ V; x先唔好計耐唔耐...
! F2 Q4 ~; q6 M& [3 Z身為街外人,只係覺得好奇怪,
! |7 W1 s! m  w( T; O% M4 m0 p/ W唉...一盆散沙,
( a6 m4 s2 N' W2 E4 ~- ?0 l黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,0 U" Y3 i2 Q0 F6 `% p% n
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。) P" P; o/ e$ K' A* s1 T9 c
只怪手段唔及第三隻手。6 G; n8 [  q+ d' C. @
大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
* s( N  v2 }- p% M- R9 ^

6 Z8 ]. c" B7 v5 r1 z成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,5 b9 j8 O' Y  v- k) q5 T
那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,  I3 d* T4 P% m  I
但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,
; Y, T8 R- t0 C: e5 e就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,  P  e( N- V% g  J9 H% M1 P
卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,
% \; S+ S$ z2 ]/ a; |以為咁就搞得起個黨?" c# n& F7 _1 A4 f$ l8 L% l
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。
$ b" P" [- T( Q9 ]9 i只是路過有感而發。: f+ R; f" u+ n+ |
大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
( E4 z+ M# k+ t: m& ?( @; C9 x" b

' G7 h. O3 t4 N7 W4 Y" J你講野同你個頭像一樣咁特別,
) Y/ G5 y. L' N! ]4 N9 E一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣9 m# i4 k, d* V& Q$ j& [9 ?) A) k% C( V
7 G0 N; a: g2 j; i1 [
我嘗試學下你講野:4 T6 a1 ?: F# V
「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
" o- q3 w4 z" Z" ~我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。